Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankanın gönderdiği yeni kredi kartını almadım. Yıllık abonelik ücreti öder miyim?

turkuaz06

Aktif Üye
Konular
64
Reaksiyonlar
1
Bir bankanın kredi kartının son kullanma tarihi geldikten sonra,aynı banka bana kargo ile yeni kredi kartını gönderdi.Kargodan telefon edildi,kredi kartım oluğunu.Ama gidip kredi kartını kargodan almadım.Bu almadığım kredi kartına,yıllık abonelik ücreti işletirler mi.Ben onlardan ,yeni kredi kartı istemedim.

Aynısı arkadaşın başına geldi, kart senelik aydat+kart yenileme ücreti 75 falan gelmiş.Ben iptal ettirdim kartı nakit kart kullanıyorum bu seferde aylık hesap işletim ücreti veriyorum yaklaşık 7 lira, bunuda anlamış değilim vadesiz hesaba işletim ücreti alınmaması lazım ! faizde olsa para neyse.

olmayan karta yıllık abonelik ücreti kesip kesmediklerini nerden öğrenebilirim.(Akbanka ait kredi kartı).

Akbank kart aidatı geri ödemesini rahatça yapan tek banka diyebilirim, kutlamak lazım onları... Kart aidatını ekstrenizden görebilirsiniz yada bankanızı arayınız, kartı geri çevirmek sorumluluğunuzun bitmesi demek değildir. Kesinlikle bankanızı aramalısınız.

aynı bankanını istanbuldaki genel müdürlüğüne,son 10 yıllık kart abonelik ücretlerinin geri ödenmesine ilşkin dilekçe gönderdim iadeli taahhütlü.daha hala cevap gelmedi 2 aydır.

Akbank kredi kartı aidatı kesmıs bendende geçenlerde bankaya bi dilekçe verdim. 55 tl kesmıs hemde. Diğer ay kredi kartı borcumdan -55 tl düşülmüştü. Tek geçerım bu konuda direk geri iade ediyolar sımdı ısbankasına gideceğim onlara saldırcam onlarda kesmıs 20 tl

vadesiz hesaplarda eksi bakiyeniz yani kredili mevduat eklentisi yoksa ve negatifte değilse borç olmaz. Ancak bu hesaplara para girişi yapmayınız, yaptığınız anda o güne kadar işlrttikleri hesap işletim ücreti diye alıverirler paranızı bi daha o hesapları kullanmayın 10 yıl içinde kendileri kapatmak zorundadırlar zaten. Kredi kartınız varsa onunda borcunu bildirmek zorundalar. Bildirmemişlerse hukuken bişey alamazlar. Her ay borç varsa faizi ile birlikte hesaplayıp ektstre göndermeleri gerekir.

memurlar.netten bu cevabı buldum.

Bankanızın en yakın şubesine gidin onlar daha detaylı bilgi verirler.Her bankanın farklı işleyiş prosedürü var.Mesela X banka bana kredi kartı vermek istediğinde şartlı kabul ettim,şartım da kart aidatı ödememekti.Aynı zaman da maaş aldığım bankaydı kabul ettiler ve ben ücret ödemiyorum...

aynı soruyu tekrar sorayım.Bir bankanın kredi kartının son kullanma tarihi geldikten sonra,aynı banka bana kargo ile yeni kredi kartını gönderdi.Kargodan telefon edildi,kredi kartım oluğunu.Ama gidip kredi kartını kargodan almadım.Bu almadığım kredi kartına,yıllık abonelik ücreti işletirler mi.

Üst Alt