Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bantex akülü sandalye hakkında bilgi ve görüşlerinizi paylaşır mısınız?

ebuve

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar bantex akülü sandalye hakkında bilgisi olan var mı
kalitesiyle alakalı olarak onu araştırıyorum. amerikan malı olduğunu söylüyorlar. ayrıca bilen varsa yokuş çıkmada randıman veriyor mu?

teşekkürler

arkadaşım ben kullanıyorum 1.5 senedi herangi bir sıkıntım yok dümeyecegine kanaat getirdigin heryerden çıkar ve inersin saglam bi marka tavsiye edrim sana geçmiş olsun

"Amerikan malı olduğunu söylüyorlar"
İyi araştırmanızı tavsiye ederim. "Bir Amerikan firması olmak" ile "Amerikan malı olmak" arasında fark vardır. Bantex orijinali Amerikan kökenli bir firma olmasına rağmen bildiğim kadarı ile bu sandalyeler Çin 'de üretiliyor, yanlış biliyorsam lütfen bilenler düzeltsin, alacağınız satıcıya ısrarla sorun ve net cevap isteyin, ki sonrasında yedek parça ve servis konularında sıkıntı çekmeyin...

----------

Biz imalatçı olmamıza rağmen her hafta Uzakdoğu ürünleri almış ve mağdur olmuş bir çok kişi bize geliyor ve yedek parça ve servis sorunlarına çare olmamızı istiyorlar, aldıkları yerlerde ya parça mevcut olmuyor, ya 1 fiyatlı parçaya 5 isteniyor vs.. Biz de gelen ürünler bizim imalatımız ürünler olmamasına rağmen, yani herhangi bir sorumluluğumuz olmamasına rağmen yardımcı olmaya çalışıyoruz kendilerine... Sonunda olan kullanıcıya ve ülkenin parasına oluyor... Aslında alan kişileri de çok suçlamamak lazım, çünkü birçok ithal ürün satıcısı malı satarken öyle allayıp pulluyor ki, tabii malı satana kadar...

Merhaba kardeşim ben bunu önermiyorum çift motor var ve hemen bozuluyor ve motorların birbirinden haberi olmuyo tabiri cağizse ben derimki sukıtır al ;)

skururu her hasta kullanamaz...ben kas hastasıyım ben skutur kullanamam...herkese sukutur önerilmez...her hastalığa göre ayrıaraba kullanılır...panteks kaliteli bir araçtır...araçta sorun olursa bana mesaj atabilirsiniz...

akülü araç ihtiyacı kişinin engel durumuna göre değişir ve scooter daha sağlam diğeri dandik diye birşeyde söz konusu olamaz ihtiyaca göre araç alınmalıdır.ben 5 aydır bantex kullanıyorum sorun yok tam gaz devam.

slm

Bence ucuz ama süper ben 3 yıl kullandın başkasına verdin 2 yıldır kulanıyo taş gibi araba kulanışlı pratık bi araç sadece hızı az

amerikan markası ama çin uretimi diye duydum, ama kullanan arkadaslarım memnun..

slm

kas hastasıymışsın bende kas hastasıyım o yüzden tam sana göre bi akülü araba bantex rahat kullanımı ayrıca yokuşta hızı düşmüyo ayrıca motoru süper 3 yıl motor hiç sorun çıkarmadı

Üst Alt