Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bantex BP 1 Model Akülü Sandalye Arıyorum..?

Gül_can

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ben Bantex Bp 1 modael akülü arıyorum boyutları bana uygun oldugu için daha önceki kulandıgım aynı model çok menmun kaldım sırtımda kasılma oluyuyor ve diyerleri de oturamıyorum birde boyum uzun oldugu için diyerlerinin oturma yeri küçük geliyor boyu ve bacaklarımda uzun oldugu için rahat edemiyorum ama o modelde çok rahat etim bulabileceyim medikal varsa yardımcı olurmusunuz arkadaşlar SGK fatura verebilmeli çünkü SGK ödemeli alacam

Bu ürüne dair bigisi olan var mı arkadaşlar? İnternette birkaç yerde görünüyor ama stok dışı kalmışlar.

Bende internete bir iki yerde gördüm fakat sıtokta yokmuş boyutları ölçüsü aynı olan başka markada olsa olurdu arkadaşlar boyutu kısa oldumu bacaklarıma kısa geliyor boyutu kısa oldumuda dizlerimi yokarı kalkıyıyor omurgama agrı veriyoyor diyer modeller rahat edemiyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen bana ulaşın

Sandalyenizin ölçüleri nasıl olmalı? Bana milimi milimine aktarırsanız, ben de dönüp alternatiflerle ilgili olarak size bilgi verebilirim

Sağolun tşk ederim tam ölçüsünü bilmiyorum ama öceki kulandıgım bu model nettende ölçüsünü alamadım evdede alamadım alacak kimse yok ölçüsünü

FA4B0919F82F-5.jpg

Akülün ölçüsünü ölçdürdüm oturma yerinin boyu 45 eni 45 ayak boyuda 45 eskimiş olan sandalyenin ölçüsü böyle Bülent bey

Bu klasman sandalyelerin neredeyse hepsi benzer ölçülere sahiptir.

Aşağıdaki Belmo BL100 akülü sandalyenin ölçüleri şöyle mesela:

Oturma genişliği: 45 cm
Oturma derinliği: 46 cm
Sırt yüksekliği: minderli 44 cm, mindersiz 50 cm
Oturma yerinin yerden yüksekliği: mindersiz 49 cm, minderli 55 cm
Diz-Ayak mesafesi maksimum: mindersiz 50 cm, minderli 56 cm
Diz-Ayak mesafesi minimum: mindersiz 38 cm, minderli 44 cm
Toplam Uzunluk: 110 cm ( Ayaklıklar ve arka denge tekerlekleri çıkartıldıktan sonra 80 cm )
Toplam Yükseklik: 98 cm
Toplam Genişlik: 66 cm

Üst Alt