Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bantex marka akülü sandalye için önerebileceğiniz akü firması var mı?

Ebru deniz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Oturan Boğa,
Ben Ebru benim bir sorunum var. Bantex marka akülü sandalye kullanıyorum
Sandalyemin aküleri zayıfladığı için beni yarı yolda bırakıyor. Yeni akü almam gerekiyor ama fiyatları araştırdım oldukça yüksek. Senin bu konuda bana tavsiye edebileceğin bir satış yeri varsa özellikle Ankara'da olursa çok sevinirim.:)

slm

mrb ebru senın bahsetdıgın arabadan bende kullanmakdayım
kuru tıp akü olsunda hangısı olursa olsun deme ben çelik akü aldım
24volt 60 amper hemde 2 sene garantılı vede gayet memnunum
fıyatı da normel tanesı 135 yt ıstersen deneye bılırsın saygılar

ebru durumun uygunsa hiç kuru tip akü alma en fazla 1 sene dayanır ve sürekli performansı düşer biraz pahalı ama jel aküleri tavsiye ederim çünkü kuru tip aküler şarjı uzun süre tutmuyor kullanmasan dahi kendiliğinden şarjı bitiyor ama jel aküler şarjı uzun süre muhafaza edebiliyor..

akü

Ebru, aracını satın aldığın firmadan sorabilirsin. Veya aynı özelliklerde akü piyasadan arayıp temin edebilirsin.
Alacağın akünün deep-cycle özellikli olması tercih sebebidir. 33 Ah kapasitede akü için jel özellikli olmasına gerek yoktur, AGM tip akü işini görecektir.
İstanbul'da A1 Enerji firmasından www.a1enerji.com.tr Bilal Bey ile temas kurulabilir ..
Veya arzu edersen bizim elimizde de kendi imalatımız olan akülü sandalyelerimizde kullanmakta olduğumuz akülerden var ( www.lamira-easylife.com ) . Yerimiz İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi 'ndedir.
Selamlar
Sertel Şen

Efe elektromekanik

İzmirde tüm akülü sandalyelerin tamir bakım işlerini ve yedek parçalarının satışını yapıyoruz. Türkiye' nin her yerinden Sürat kargo ile antlaşmamız vardır.
İstediğiniz aküler için bize ulaşabilirsiniz.
EFE ELEKTROMEKANİK
www.efe-elektromekanik.tr.gg

Üst Alt