Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bantex marka akülü tekerlekli sandalyem yandı! Ne yapmam gerek?

sabuncuoglu

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
geçtiğimiz gün, akülü sandalyemle havanın keyfini çıkarmak için geziye çıkmıştım.
akşam serinliğinde eve döneceğim zaman
Bantex marka akülü tekerlekli sandalyem alt kısımdan yanmaya başlamış. plastik kapaklar , kablolar ve diğere bazı aksamlar.
etrafda oluşan koku ortamın havasınıda bozdu moralimide
sözü uzatmayayım, kendim bu olayı yarasız atlatdım.

şimdi sizin düşüncelerinize ihtiyacım var.
şimdi, böyle bir durumda ne yapmalıyım
yasal olarak neler yapabilirim

kendinize iyi bakın. sağlıcakla kalın

garantisi devam ediyorsa .aldıgınız yere yada servise başvurun.mutlaka yapilacak yada yenisi ile degiştirilecekdir.garantisi bitti ise keseenize bakiyor.

öncelikle geçmiş olsun aracının yanma sebebi sanırım kullanılan kabloların ince oluşu veya kutup başlarının gevşek olması diye düşünüyorum aracının garantili ise aldıgın firmayla irtibata geçmeni tavsiye ederim . yardımcı olabilicegimiz bi konuda olursa irtibata geçebilirsiniz

www.engelliaractamiri.com
0505 366 1550 & 0532 630 1459

Bu konu ile ilgili henüz bir şey yapmadıysanız bana ulaşırsanız sizi doğru şekilde yönlendirebilirim.

Efe elektromekanik

Öncelikle geçmiş olsun. Konu ile ilgili herhangi bir çözüme ulaşamadıysanız irtibata geçelim.
Saygılarımla..

EFE ELEKTROMEKANİK TASARIM VE SERVİS MERKEZİ

Aracınızda oluşan sorun motorun aşırı zorlanmasından kaynaklanmaktadır ve büyük ihtimalle sigorta atmayıp devreyi zorlamış ve kablolar dahil yanmasına sebeb olmuştur.İnşallah aracın genel kumandasının bulundugu beyin zarar görmemiştir .Tekrar geçmiş olsun .

Üst Alt