Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başbakan 12 Şubat 2013 Salı Günü 11:30 da Engelli Öğretmen Atama Müjdesi Verilebilir

YassaX

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Dün yapılan ( 11 Şubat 2013 & Pazartesi ) Bakanlar Kurulu Toplantısı ardında açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Milli Eğitim Bakanı il dışı eş durumu atamaları hakkında bilgi verdi, il için özür durumu atamaları önümüzdeki günlerde yapılacak, engelli öğretmen atamaları görüşüldü, öğretmen adaylarına müjdemiz var yarınki grup toplantısında Başbakanımız açıklayacak."

Öğretmen adayları büyük bir merak içinde Başbakan tarafından verilecek öğretmen atamaları konusunda ki müjdesini Bugün ( 12 Şubat 2013 Salı Günü ) Saat 11:30 başlayacak Ak Parti Grup toplantısında yapacak.

İl içi özür grubu atamaları duyurusu bugün yapıldığı için bu konu da yapılacak bir açıklam müjde olmayacaktır.

Başbakanın öğrtemen atamaları konusunda yapacağı açıklamada 3 ihtimal söz konusu.

1. Şubat'ta ilk öğretmen ataması konusunda yapacağı bir açıklama

2. Engelli öğretmenlerin atamasına dair yapılacka bir açıklama

3. 2013 Agustos ayında atanacak öğretmen sayısı konusunda yapılacak bir açıklama

Mebpersonel.com olarak yukarda ki belirtiğimiz 3 ihtimal dahilinde Başbakanın Şubat ayında öğretmen ataması yönünde ki bir açıklaması Müjde olarak yerini bulacaktır.

Bunun dışında öğretmen atamaları konusunda yapılacak bir açıklama müjde niteliğini taşımayacağını düşünmekteyiz.

Şubat ataması isteyen binlerce öğretmen büyük bir merak içinde bugün yapılacak olan açıklamayı beklemektedir.

Başbakan Recep Taip Erdoğan'ın 12 Şubat Programı

TBMM 12.02.2013 11:30:00 AK PARTİ GRUP TOPLANTISI

KAYNAKÇA & 1 : Ak Parti Grup Toplantısı 12 Şubat Saat 11:30 da Yapılacak

KAYNAKÇA & 2 : Başbakan öğretmen adaylarına müjde verecek - Memurlar.Net

Saygılar ...
YassaX ...

benim merak ettiğim şu engelli memuru ömssdenmi alırlar yoksa kpssdenmi

Engelli öğretmen alınacak

ENGELLİLERE ÖĞRETMENLİK YOLU

Milli Eğitim Bakanlığımız, Aile ve Sosyal İşler Bakanlığımız engelli öğretmen istihdamı konusunda işbirliği yapıyor ve çok yakında durumu müsait olan engelli kardeşlerimiz de öğretmen olabilecek. Engelli kardeşlerimize kader mahkumusunuz deme hakkını kimseye vermiyoruz. Engelli öğretmenlerimizin atamalarını gerçekleştiriyoruz.

KAYNAK:
http://www.haber7.com/ic-politika/haber/988926-basbakan-erdogandan-mujde-ustune-mujde

helal olsun başbakanım valla billahi, ilk defa engellileri bir hükümet bu kadar değer veriyor

Engelli Öğretmen Atamaları Hakkında Edinilen,Önemli Olduğunu Düşündüğüm Son Bilgiler

Arkadaşlar; 12 Şubat 2013 – Salı Günü Saat 20.00 civarlarında, MEB 'de Engelli Memur olarak çalışan bir Öğretmen Arkadaşımızla görüştüm. Öğretmen arkadaşımız aynı zamanda 2012 - ÖMSS 'ye de girdi ... Kendisi bu konuyla ilgili temsilcilerle birlikte devamlı olarak Ankara'ya giderek yetkili kişilerle görüşüyor. En son aldıkları bilgiler aynen şu şekilde : 2012 ÖMSS 'ye giren Yaklaşık 860 Engelli Öğretmen varmış. Bu 860 Kişinin 460 Kişisi ÖMSS / 2012 - 1. Atamalarda Yerleşerek Memur olarak görevlerine başladılar ... Şu anda 400 Engelli Öğretmen mevcut ... Arkadaşımızın söylediği de şu : Şu anda Bakanlık 500 - 550 Adet Öğretmen Kadrosu konusunda çalışmaların yapıldığını ifade etmişler ... Büyük ölçüde de 500 - 550 Engelli Öğretmen Kadrosu almışlar ... Ancak ; benim bahsettiğim arkadaş ve diğer temsilcilerin talepleri; yaklaşık 1.000 Civarında Engelli Öğretmen Kadrosu şeklinde ( Fazla Öğretmen Ataması Olursa ; Doğu İllerinde Öğretmenlik yapmak zorunda kalmamak adına, Engelli Öğretmen Arkadaşların yaşadıkları illere yakın olmak istemeleri sebeplerinden ) ... Son Olarak şu bilgiyi de vereyim : 2012 - ÖMSS Sonuçlarına göre 2012 / ÖMSS - 1. Atamalarında Memur Olarak Yerleştirmesi yapılan yaklaşık 460 Engelli Öğretmenin bu tercihlerde Tercih Yapma Hakkı Malesef bulunmuyor ... Ancak; 2010 ve daha önceki yıllarda Engelli Memur olarak Devlet'te yer alan Memurlar; 2012 - ÖMSS yi girmiş ve 1. Atamalarda yerleşememiş ise onlarında bu tercihlerde Tercih Yapma Hakları bulunuyor ...

NOT : Ben Lisans Mezunuyum ancak Öğretmen değilim ... Bu bilgileri Engelli Öğretmen Arkadaşlarım adına paylaşmak istedim ...Engelli Öğretmen Atamaları ile ilgili sorularınız olursa ; malesef bu bilgiler dışında herhangi bir detaylı bilgim olmadığını ifade etmek isterim ...

ALLAH HEPİMİZİN YAR & YARDIMCISI OLSUN ...

Saygılar ...

YassaX ...

hlldr;

Bende sizi tebrik ederim ,taktir attiginiz için adamlar bişeyleri düzeltmeye çalışıyor ,tabiki hoşumuza gitmeyen şeyler olacak ama bunun düzeltilmesini dahi beklemeden yükleniyorlar başbakanımıza ...
Gerçekten hayatım boyunca ilk defa türkiyeyi bu kadar güven içinde buluyorum ,daha önceleri muayene olmak ilaç almak ne kadar zordu eczane önlerinde sıra beklerdik ,şükür bu günümüze:eek:

Engelliden öğretmen olmaz denilmiş ya

Arkadaşlar bir bakan engelliden öğretmen olmaz demiş ya, ben yıllarca mahallede çocuklara ders gösterdim, bir nevi öğretmenlik yaptım, kendim tekerlekli sandalyedeyim, zaten ben kitap falan yazdığım için hep çocuklarını benim yanıma yollardı mahalledekiler, artık bıktım ders falan göstermiyorum bedavaya ama şimdi de milli eğitim bakanlığına bağlı öğretmen olmak için çalışışıyorum, hangi akla ve mantığa dayanarak engelliden öğretmen olmaz deniliyo, edebiyat dersinde insanların yazdıkları romanları öğretmiyorlar mı çocuklara, e bende 10 tane falan roman yazdım, YGS ve LYS de tüm türkçe sorularında hep kitaplardan alıntılar yaparak soru hazırlamıyorlar mı? Peki o alıntı yapılan kitapları kim yazıyormuş, benim gibi yazarlar değil mi? Kendileri yazsınlar o zaman bir kitap, kitapları biz yazacağız onlar da alıntı yapıp üç beş soru hazırlayarak öğretmenlik taslayacaklar hadi ya....

Üst Alt