Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başbakanlığa telefonla ulaşma sorunu!?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evt başbakanlığa telle ulaşma sorunu var kaç gündür arıom bi sorunumu anlatmak için başbakanlık telini çalıo ama açan yok hadi 1 gün olur 2 gün olur ama 2 haftada olurmu bu olay ya neden böyle oluo acaba bu konuda bilgisi olan varmı

Başarı, Başbakanlığa bimer yoluyla BİMER linkinden form yoluyla ulaşabilirsin, sorununu detaylı şekilde yaz.

bimerden yazıom boyna valiliğe gidio dilekçelerim ordanda olumsuz sonuç gelio ayrıca başbakanlıkın telini neden açan olmuo ben bunuda merak ettim

Başbakanlık teli dediğin numaraya da zaten illerde valiliğin oluşturduğu birimler aracılığyla cevap veriliyor ve görüşmeler kayıt altına alınarak saklanıyor. Yani seninle direk başbakanlık muhattap olmuyor, her iki şekilde de illerde en yetkili birim valilik olduğu için ve yerinde çözüm üretmeye çalıştıkları için valilik muhattap oluyor.

Bence sorun senin başbakanlığa telefon ile anında ulaşmayı hayal etmen. :)
Dünyada sanırım hiç bir ülke bunu başarmış olamaz. Telefonla arıyacanda başbakanlıktan biri açıp senin derdini dinleyecek. 77 Milyon bu ülke gardaşşşşş :D O telefonlarda senin gibi sürekli arayanlar yüzünden meşgul çalar bilgin olsun.

Life;
benim aradığım numara ankaranın 312 yle başlayan numarası nereye bursadan bakacaklar o numaraya olmaz öle şey

pesimist57;
telefon meşgul çalmıo normal çalıo ama açan yok belkide kasıtlı bakmıolardır bilmiom orasını ben ama başbakanla görüşmek en tabi hakkımdır o benim sorunumu çözmek için seçildi ve çözmek görevidir hayal değil gerçek

Selam bende 1 haftadır arıyorum raporumun sonuçunu öğrenmek için ama açan yok acaba bildiğiniz başka telefonlar varmı ben bu noyu arıyorum 0312 415 32 05

benim aradığım numara bu 03124154000 cevap vermio açan yok

Üst Alt