erol kardeşim linkini verdiğim konuyu bir okusaydın orada bizzat başbakanlık özürlü kimlik kartlarının iptal edildiğini anlattım benim başımdan geçen olay, bak kardeşim izmitte otobüs kartımı yenilemek isteyince izmit b şehir belediyesi yetkilileri dediki gideceksin aile ve sos pol bakanlığının kartını alacaksın, dedim ama kanunda değiştirme zorunluluğu yok onlarda bana bir numara vermişti orayı aradığımda bana başbakanlık engelli kimlik kartımın iptal edildiğini söylediler, bende aynı kartla hemen gittim aile sos pol bakanlığı il müdürlüğüne müracat ettim 2 gün sonra yeni kartımı aldım yukarıda bir arkadaş süresi bu sene bitiyor diyordu ama çoktan iptal ettiler, estağfurullah kızmak ne haddimize ama inan bir konuyu görüyorum başka baka adlar altında yeniden açıyorlar güzel kardeşim dediğim şu inanmıyan yaşadığı yerdeki aile ve sosyal pol bakanlığının il müdürlüğünü arar ordan bilgi alır illa gitmeyede gerek ben telefon ile öğrendim kartımın iptal edildiğini.burda bilgi açısından çok güçlü bilgiye sahip kardeşlerimiz var ama hala aynı soruların sorulması tuaf mesala 2022 maaşı kaç kişi eşim çalışıyor bu maaşı alabilirmiyim, babam emekli ben çalışmıyorum alabilirmiyim bu özellikle 2022 maaşı konusunun ustası, hastası. bilgisi .herşeyiyle tam olan bir ablamız var kalömşör ,ya kaç yerde belirtiyor hanede kişi başına düşen miktar 303 tl galiba geçiyorsa ağzınla kuştutsan bu maaşı vermezler çok da güzel anlatıyor ama hala aynı sorular annem emekli alabilirmiyim. eşim çalışıyor alabilirmiyim babam emekli alabailiriyim kardeşim güzel kardeşim kriter belli zorlamayla alabilyorsan buyur al örnek, gelelim bizim konuya sende güzel kardeşim madem inanmadım evden çıkmaya da hiç gerek yok netten yaşadığın yerdeki aile sos pol bakanlığı il müdürlüğünü ara bak bakalım ne diyorlar , ha senin başbakanlık kartını kabul etmişlerdir o başka ama benim kabul etmediler bana bir numara verdiler orayı aradığımdada kartın iptal olduğunu söylediler kızmak falan ok kimse yanlış anlamasın elimizden gelen yardımı birbirimize yapacaz olay bu