Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Basbakanlik Karti nereden çıkartılıyor?

Nilgun76

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Beykozda ikamet etmekteyim.Beykoz kaymakamliga basbakanlik karti icin basvurdum Uskudara yonlendirdiler.Uskudar Kaymakamlik beni Maltepeye yonlendirdi.Allah askina bu kart nereden cikariliyo.Istanbul trafiginde heba oldum oradan oraya gide gide.Nereden cikarabilirim yardim lutfen...

Slm başbakanlık engelli kartı artık verilmiyor aile sosyal politikalar bakanlığına devredildi bulunduğun ikamete en yakın aile sosyal politikalar il müd. ilçe teşkilatına başvurun .

[h=2]Engelli Kimlik Kartı Almak İçin İstenen Evraklar Nelerdir?[/h]1. Engelli Sağlık Kurulu Raporu Aslı veya Onaylı Fotokopisi
2. 2 Adet Vesikalık Resim
3. Dilekçe
4. Nüfus cüzdanı fotokopisi

Engelli veya yakını Müdürlüğümüze bağlı Aile Danışma Merkezi'ne başvurarak bu hizmetten faydalanabilir.

NOT: HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ 1 AYDIR.

Artık Başbakanlık kartı verilmiyor kaldırıldı ve tamamiyle Aile ve Sos. Pol. Bak. 'na bağlandı. Bulunduğunuz ilçenin Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgemeye gidip Aile ve Sos. Pol. Bak' nın kartını alacaksınız ama bildiğim kadarıyla İETT Ücretsiz kartları karaköyden veriliyor. İETT kartları sağlık raporu ve resimle hemen veriliyor.

Yılan hikayesine dondu şaka gibi basvurdugum yerlerde beni hic yonlendirmiyor oradan oraya savrulup duruyorum.

Emeklisin zaman bol hem gez hem işlemleri yap..:)

arkadaşlar İETT kartı almak için yeni rapormu istiyorlar yoksa 2002 aldığım sürekli ibareli raporum geçerlimi

İlker Ağbi hem emekliyim hemde çalışanım çalışmaya devam biliyorsun.:) Başbakanlık kartı çıkarmayı istiyorum galiba o kaldırılmış bunun yerine hangi kart var? Birde çok üzüldüğüm madem bu kart kaldırıldı neden başvurduğum yerler bana bunu söylemiyorda ben bu İstanbul trafiginde oradan oraya savruluyorum....

Bu arada iett katımı çıkardım :)

Üst Alt