Arkadaslar son bır haftada yasadıklarım ancak turkıyede olur denılecek bırseydır. Gecen hafta pamukkale otobus fırmasından indirimlı bılet almak ıcın muracat ettım. benden nufus cuzdanımın arkasında engellı olduguma dair bir yazının ve rakamın yazılması gerektıgını soyledıler. neyse nufus mudurlugune gittim orada boyle bır kaydımın olmadıgını vasıtasız vergıler gelır mudurlugune basvurmam gerektıgını bıldırdıler. Neyse oraya gıttım ama daha once oradan aldıgım % 40 ındırımden yararlanabılır yazısı ve hastaneden aldıgım % 40 raporumu da goturdum. Mudur bey boyle bır ıslemın nufusun işi oldugunu soyledı.. tekrar nufus mudurlugune gerı dondum. nufus mudurune cıktım.. Oda benı sosyal hızmetlere gonderdı. sosyal hızmetlerın ben rapor aldıgımda onlara basvurmadıgımı soyledı. bende ankaraya sakatlık ıcın evraklarım gıttıgınde onlarada gıtmesı gerektıgını soyledım. Hayır dedı bayan memur ve benden bır suru evrakla bırlıkte bunları doldurup gelmemı ıstedı. neyse ıstedıgı evraklardan bırıde 2002/04 de aldıgım % 40 sakatlık raporunu aldıgım hastaneye gıttım. Bashekım yardımcısı bu raporun gecerlı olmadıgını yenıden rapor almam gerektıgını soyledı. bende tamam dedım alayım fakat bashekım yardımcısı 2006/07.ci ayda bır kanun geldıgını bundan sonra eskı raporların gecerlı olmadıgını hatta yenı raporda % 40 ın altına dusebilecegımı soyledı sakatlık oranları hesaplama yontemı degısmıs. bende dedım kı ben cocuk felcı gecırdım benım sakatlıgım aynı kı degısmedı dedım. oda ben bılemem dedı.. Sımdı arkadaslar benım sorularım şu.
1- 2002-2003 yıllarında ıkı sefer % 40 rapor aldım
2- 2002 yılında beledıyeden ozurlu kımlık kartı aldım
3- 2002 yılında vasıtasıs vergıler gelır mudurlugunden % 40 ındırımden faydalanabılır yazısı aldım.
4- 2002 den bugune de bordrolarımda sakatlık ındırımınden faydalanıyorum.
bu kosullar altında ben basbakanlık ozurluluk kartı almak ıcın muracat edeyım mı.. tekrar rapor alsam yukarıdakı bu vasıflar karsılıgı raporumu dusurebılırlermı. yada hıc bırsekılde kurcalamasam emeklılıgıme ıkı yıl kaldı emeklı olurken sadece ssk ya basvurup 2002 yılında aldıgım rapor ve vasıtasız vergıler gelır mudurlugu nun % 40 yazısıyla basvurup emeklı olanbılırmıyım. arkadaslar yol gosterırsenız sevınırım. Ne yazıkkı burası turkıye verılmıs engellı hakkını gerı almaya calısıyorlar
1- 2002-2003 yıllarında ıkı sefer % 40 rapor aldım
2- 2002 yılında beledıyeden ozurlu kımlık kartı aldım
3- 2002 yılında vasıtasıs vergıler gelır mudurlugunden % 40 ındırımden faydalanabılır yazısı aldım.
4- 2002 den bugune de bordrolarımda sakatlık ındırımınden faydalanıyorum.
bu kosullar altında ben basbakanlık ozurluluk kartı almak ıcın muracat edeyım mı.. tekrar rapor alsam yukarıdakı bu vasıflar karsılıgı raporumu dusurebılırlermı. yada hıc bırsekılde kurcalamasam emeklılıgıme ıkı yıl kaldı emeklı olurken sadece ssk ya basvurup 2002 yılında aldıgım rapor ve vasıtasız vergıler gelır mudurlugu nun % 40 yazısıyla basvurup emeklı olanbılırmıyım. arkadaslar yol gosterırsenız sevınırım. Ne yazıkkı burası turkıye verılmıs engellı hakkını gerı almaya calısıyorlar