Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı yazan kartlar geçerli mi?

i_brahi_m

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
4
Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum daha önce soruldu mu bilmiyorum internet indirimi için başvuru yapacağım ama bende sürekli ibareli eski Başbakanlık Özürlüler idaresi başkanlığı yazan engelli kimlik kartı var bu kart kullanılıyor mu yoksa yeni kart mı almam lazım bilen var mı.

Birde yeni başvuru yaparsam illada kendim mi gitmem lazım evrakları babamdan veya kardeşimden göndersem kabul ederlerde mi.

Bende var ve kullanıyorum hiç bir sorun da çıkmıyor

@fatih_123 hocam şuan geçerli değil mi yani. @kazazede ve @TAN_12 internet indirimi için istiyorlar eski kart diye bi sıkıntı çıkmasın 2. Olarak 2012 'de aldığım araç raporu var oda yükseldi o rapor görünür yoksa ne yapmam lazım ya.

i_brahi_m başbakanlığın verdiği kartlar çok eski. sonradan aile bakanlığı vermeye başlamıştı. şuan geçerli olanlar ama başbakanlığın verdiğini kabul eden yerlr varsa bişey diyemem ben olsam kabul etmem. kaldı ki başbakanlık diye bir kurum bile kalmadı ortada :D

fatih_123

kardeşim kullanabilirsin, ne sıkıntısı çıkacak ben her yerde kullanıyorum, daha hiç kimse ben bunu kabul etmiyorum demedi,

En net bilgiyi pazartesi günü aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünden telefonla alırım ona göre buraya yazarım.

Arkadaşlar kötü haber mi bilmiyorum ama bolu aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünü aradım az önce engelli kimlik kartını değiştirmeniz gerekli dediler yani bu duruma göre eskisi geçerli değil mi oluyor.

Onlarda dedi isim değişikliği oldu diye.

Valla bilmiyorum değiştirilmesi gerek dediler internet indirimi için kullanacaktım bende

i_brahi_m

eski kartların kabulü verdiğiniz yerin insiyatifinde. kabul etmezse etmez yani. çünkü başbakanlık kartları kalkalı çok oldu. aile sosyal politikalar il veya büyükşehirde ilçe müdürlüğü yeni kartları veriyor.

Üst Alt