Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bası yaralarında doku nakli yapılabiliyor mu? Önerileriniz..?

Doku nakline ihtiyaç duyacak derecede ağır mı yaranın durumu? Ondan önce yara bakım ürünleri ile iyileştirmeyi denediniz mi?

Vaka sayısı çok olduğu için İstanbul Şirinevler'deki 70. yıl fizik redavi hastanesi'ndeki doktorlar bu konularda ne yapacaklarını iyi bilirler. Ama ille de orası ya da özel birileri gerekmiyor. İyi bir cilt uzmanı gerekli müdahaleyi yapabilir diye düşünüyorum...

bası yaralarına doku koyabılıyorlar bende yapıldı bunu plastık cerahi yaptı bana ama oncelıkle ılaclarla kucuk operasyonlar denendıkten sonra iyi sonuc alınmadıgı ıcın son care olarak yapıldı

Yaralarımız pek iç açıcı değil ama kullandığımız ilaçlara cevap veriyor sadece dr ların dediğine göre 3tane yaradan bir operasyon geçirmesi gerekiyormuş bende kendinden değilde bir vericiden doku nakli yapılmasının daha iyi olacağını düşündüm. bu arada kullandıgımız hiç bir yara bakım ürünü yok novoksil pomad ve borik asit diye bir ilaç kullanıyoruz daha önceleride silversel diye bantlar varmış birde yoğunbakımda içerisinde gümüş olan bantlardan kullandık ancak iyi bir bakım ve kullandığımız pansumun ürünleri daha iyi sonuç verdi . fakat yaralarımız halen kötü. tedavimiz gecikiyor ben çözüm bulamıyorum.
Lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum

Bence çözümü siz değil doktorlarınız bulmalı. Onlar ne diyorsa o şekilde hareket edin bence.
Ve, ne yapın edin varolan basıyı ortadan kaldırın.

Üst Alt