Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bası yaralarında kullanılan Gelfıx jeli bulamıyorum. Nereden bulabilirim?

atadan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar benim sorunum yaralarda kullandıgımız gelfıx jelle ilgili bulamıyorum çünkü bu hükümet ithal iznini kaldırmış buna ragmen bildiginiz elinde bu jelden olan eczane ve medikaller varsa lütfen bildirirmisiniz çok acil ihtiyacım var.
teşekkürler

bası yarası

arkadaşlar bası yarası için gelfıx jell kullanıyordum bulamadıgım için bir araştırma yaptım
karşıma goldpharma.com adında bir site çıktı. jel bu sitede satışta gözüküyor
firmayı tanıyan burdan ilaç alan varsa bilgi vermesini rica ediyorum

teşekkürler.

Hiç duymadım... Onu bu kadar zorlamaktansa yukarıda aktardığım alternatif üürünleri neden düşünmüyorsunuz?

kusura bakma bıraz gec farkettım ancak sprey degılde elımde bıraz gelfıx ped var ıstersen onu sana yollayabılırım.

ace;

acaba elinizde hala gelfıx ped varmı?bende spina bifida hastasıyım bası yaralarım var bir tek gelfix ped iyi gelmişti onuda şimdi bulamıyorum eğer bana yardımcı olursanız sevinirim

Gelfix sprey aradım, fakat Fransa, Belçika ve Almanyada bile yok. Alternatifleri işe yaramadı. Bendeki yara da degil. Sadece üst deri sıyrılması. Derinlik ve akıntı yok. Fakat 8 aydır kapanmadı gitti. Son 6 aydır yatmaktan bunaldım. Yara örtücü bir ürüne başladım henüz ses seda yok.

Üst Alt