Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bası yarası sebebiyle heyete çıkıp rapor alabilir miyim?
Ben MEB'de memur olarak çalışıyorum. Bası yarasından dolayı rapor almak istiyorum 40 gün dolduktan sonra heyet raporu alabilir miyim? Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazabilirse sevinirim. Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba. Benim 1 yıldır bası yaram var ve çalıştığımdan dolayı sürekli oturmak zorunda kaldığım için geçmiyor. (Havalı minder kullanıyor olmama rağmen bir gelişme yok) Devlet memuruyum yıllık 40 gün rapor süremi doldurduktan sonra heyet raporu alabilir miyim? Bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Kübra_16 geçmiş olsun . 4 yıl falan bası yarasıyla mücadele etmiş biri olarak size şunu söyleyin kesinlikle büyük bir hastaneye gidin. İhmâl etmeyin. Yatışınız yapılsın gerekirse ameliyat olmaktan korkmayın. Benim sol kalçada oluşmuştu 6 defa ameliyat oldum. Ciddi enfeksiyonlarım oluştu. En son enfeksiyonun kemiklere bulaştığı söylendi ama sonuçlar temiz çıktı. İstanbul gata da ameliyat oldum kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim. Fikret hoca ve ceyhun bey onlar vardı. İyi bir ekip bu konuda. Ve benim yaram çok derindi. Zamanında ihmal ettim diye çok kötü oldu. Okul falan derken günlük hayatımı da aksatmıyordum ama sonra baktım olacak gibi değil yatış yaptım . Defalarca yatışım yapıldı bu konuda. Sürekli o bölgenin çevresine masaj yapın. Sorunuz olursa sorabilirsiniz
msait19 hastanede yatarken oluştu yara. Küçük yarayı ''daha var'' diyerek doktorlar bu hale getirdi zaten. Pansumanla biraz düzelmeye başladı ama çalıştığım için yavaş ilerliyor
Kübra_16 size tavsiyem yara bölgesine masaj yapın ama öncelikle enfeksiyona dikkat edin. Büyük bir hastaneye gidip tedavi olmaya bakın. İnanın her geçen gün aleyhinizedir. Hastanede yatarken zaten bir sıkıntı yapamazlar size. Raporunuzu götürürsünüz olur biter.