Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Basit bir boyun rahatsızlığı sandığım o gün 29 ekim [O an]

emogumo

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
29 ekim 2014 bu tarihi hiç unutmak mümkün değil

normal sıradan bir gündü benim için kız arkadaşımla tartışmıştık ama sonradan barıştık içimde sıkıntı var mahalle arkadaşlarımdan biri görüşelim dedi ama çok gecikti bende görüşmekten vazgeçicektim. ama sevdigim biriydi bekledim o da nişanlısından ayrılmış morali bozuktu ona moral veriyordum.
başıma gelecekleri bilmeden biraz dolaştıktan sonra eve gitmeye varmadan adımımın boşa gittiğini farkettim. kas kasılması vs diye düşündüm eve geldiğimde başım ağrıyordu migrenim tuttu sandım hapı içtim uyudum uyandığımda sabah tekrar ayağıma birseyler oldu ve sersemliğimin olduğunu farkettim...
dedim anne bişeyler ters gidiyor hemen acile gittik beyin tomografisi çekildi temiz denildi nörolojiye gittim ertesi gün anlattım beyin tomografisi temiz diynce boyun cekildi fıtık baslangıcı denildi
6 ay egzersiz yaptım geçer diye iyiye yoruyorum tabi parmaklarımın bazılarını oynatamıyordum kısa sürede geçince iyileşme umudum arttı hayata pozitif bakan biri olarak baktım sersemliğim geçmiyor tekrar nörolojiye gittim beyin mr anjiyo mr ne varsa çekildim beyin damar tıkanıklığı yaşamışım meğerse
neden olduğunu araştırdılar başka sorunda çıkmadı ne kalp ne sigara alkol hiçbirşey yoktu onlarda şaşırdı 28 yaşındayım genç deyip durdular.
kilo vermek için protein diyeti yapmıştım ona bağlıyorum böbreklerde de sorun çıkmaya başladı şimdi de ama kaderde varsa geliyormuş insanın başına.

Üst Alt