Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka amaçla aldığım rapora ÖTV ve sürücü belgesi maddelerini ekletebilir miyim?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba.Benim ilk raporum Ankaradan ilave röntgen için geri geldi.Tekrar hastaneye sevk oldum vergi dairesince.Doktorlara göründüm.7Martta tekrar heyete çıkacam.Sormak istediğim konu İlk hastane raporumda engelli kimlik kartı ve 193 sayılı yasa ortopedik engelli ve sürekli ifadesi yer alıyor.

Ben bu ötv ve mtv den muaflık için heyette rapora ilave olarak engelli ehliyeti ve ötv siz araç alabilir yazdırabilirmiyim.Yoksa ayrı ayrı rapormu çıkartmalıyım.Yani hepsini tek raporda yazdırabilme imkanım varmı.

Teşekkürler.

erdem uğur raporu alma amacınızı başta soruyorlar ama bu konuda bir gelişme var mı acaba?

Merhaba;
Heyet vergi indirimi için alınan rapora ötv ve mtv muafiyeti ile ilgili bir yazıyı eklemedi.Açıkçası çok ilgisizlerdi bende üstüne gitmedim.

erdem uğur başta belirtmediğinizden kaynaklanıyor olabilir. belirtmiş olsanız tek raporda hepsini halledebilirsiniz ama sağlık olsun artık ötv için yeniden uğraşacaksınız gibi görünüyor.

Aslında hasteneden rapor çıkartırken herhangi bir talep etmek yerine fayda ve yarar sağlayacak tüm hakları rapora yazsalar herkez için çok mantıklı olur ama neden insanları uğraştırma çabası içindeler anlayamıyorum.

Üst Alt