Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka amaçla aldığım raporu vergi indirimi başvurusunda kullanabilir miyim?

Alperenler27

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar yeni alınan engelli raporumla yüzde 58. Vergi indirimi almak istiyorum. Yalnız raporda. Müracaat sebebi engelli kimlik kartı yazıyor. Bu raporla Vergi indirimine basvura bilirmiyim. Bilgisi olan arkadaş bilgilendirirse sevinirim. Rapor devlet has. Alinmiştir

Geçen ibare ayrı bir şey başvurabilirsin vergi indirimene buna sakınca yok ..

Benim raporumda da vergi indirimi ile bir ibare yoktu alır almaz raporu direk başvrurdum 1 ayda aynı oranla onaylamışlardı vergi indirimini..

Teşekkürler. Vergi dairesine giderken rapor ve iş yerinden alınan yazının dışında. Her hangi bir şey götürmem gerekmi. Kullanılan ilac raporları gibi

Yakın zamanda vergi indirimi alıp.Raporda . Engelli kimlik kartı için yazan arkadaş varmi? Vergi dairesine giderken rapor ve iş yerinden alınmış çalışmış olduğuma dair imzalı kaşeli raporun. Dışında ekstra ilac raporlar götürmem gerekmiyormu?

Son düzenleme:
Başke esktra bişi almana gerek yok yazı ve rapor dışında kardeşim direk başvurabilirsin..

Üst Alt