Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka bir birimde çalışma isteğim kabul olmadığı için işten ayrılsam tazminat hakkım?

Beste64

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba
29/03/2022 tarihinde 3 yillik sureli %48 engelli raporu aldim.isverenden %30 ortopetik engelim oldugu icin cok fazla hareket edemedigi baska bir pozisyona gecmek istedigimi belirttim.insan kaynaklari isi yapamadigimi bildiren calisamaz ibaresinin gectigi bir heyet raporu istiyor.emeklilik icin pirim yeterli fakat 20 yilimin dolmasi icin 3 yilim var.Bu durumda tazminat alabilir miyim ?Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler

forumdaki uzmanlar daha iyi bilir ama çalışamayacağı yerler diye bir kısım var raporda. burdakine uygun olmayan bir görev ise hakkınız var eğer detay yoksa yoktur diye biliyorum.raporunuzu yenileyin detayları yazdıırn sorun çözülür ama başka bir hakkınız varsa onu bilemiyorum.

Merhaba
Mart ayında %48 rapor aldim.Vergi indirimi için başvurdum.Kabul edildi.Emekliliğim için 3 yılım var.Sağligima uygun görev istedim olmadi.Şimdi iş degisikligi yapma durumum var.Yeni isyerine engelli oldugumu söylersem kabul edilmeme endisesi tasiyorum.Konuyla ilgili bilgi ve yönlendirmelerinizi talep ederim.

Üst Alt