Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka bir ili tercih etmeli miyim?

xxxman

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
ARKADAŞLAR çok kararsız kaldım 94,8 gibi güzel bir puanım var.Kendi ilimde atanmama kesin gözüyle bakıyorum ama malum çoğu il kadrosu 8-10 kişilik ve olur ya nasip işi bakarsınız herkez o ile yüklenir alımı 95-100 arası kapatır,başka bir ile kimse girmez 70-80 ile kapatır bu durumda başka ili tercih etmek mantıklı ama şöyle bir düşünüyorum ailemle gidemicem 300-400 lira ev kirası vercem 100-200 lira yol parası vercem aylık bir ailemin yanına gitsem 100-200 hiç yemesem 200-300 lira yicem yani ortalama 1000 lira gibi bir masrafım ve çektiğim eziyet olcak alcağım maaş taş çatlasın 1800 desem 800 lira için o kadar eziyete değer mi? 1 yıl sonra tayin isteme şansımız var diyoruz ama oldu ya tayinde olmadık bu durumda ne yapmak gerek?

turkuaz kardeşim öyle zaten hizmetli alsalar beni kendi ilimde hizmetliyi bile yazcam yarın araştırcam işsizlik tak etti artık ama başka bir ile gitmekte gözümü korkutmuyor değil önceden kolay gibi geliyordu nersi olsa yazacağım diyordum iş ciddiye binince düşündürüyor işte;)

evet arkadaşlar kas hastası olarak yaptığım araştırma sonucu hizmetlinin bana uygun olmadığı kanatine vardım:( malesef yapamayacak durumda olan insan sayısıda çok yürüyemeyenler için ideal değil hayırlısı olsun diyelim Başka illeride tercih edecem....bazı arkadaşlar nereli olduğumu,nereleri tercih etceğimi soruyor fakat kimseye cevap vermiyorum.tercihini yapmamış insanların aklını karıştırmak nasipleriyle oynamak istemem bi nevi kul hakkına girer bence bir çoğumuz kim nereleri yazacak kaç puanla ona göre tercih belirliyoruz ama tamamen içinizdeki sesle gidin kimseye kulak asmayın nasip deyin seçim yapın.

KARDEŞİM kimi 1 diyor kimi 2 kimi yeni yasaya göre 5 yıl diyor:D:Dgittiğimiz yere alışır orda kalırız belkide zaten ben öyle alıştırıyorum kendimi emekli olana kadar gittiğim yerde kalcam:eek:

Meb'de tayin yok diye biliyorum sağlık bakanlığınınki atama ve nakil yönetmelik hükümlerine göre hareket ediyorlar diğer kurumları bilemem ama yönetmelikler değişiyor güncel halini bilmiyoruz araştırmak lazım benim bildiğim öğretmenler hariç diğer kadroların tayin hakkı süresi 2 yıl :) tayine alternatif olarak becayiş var ama şansına artık..

Üst Alt