Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka evde yaşayan ablam bana bakıcı olabilir mi?

godislove

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
sincan sosyal il müdürlüğünde 2 tane memur dalga geçer gibi cevaplar verdiler bi yardımcı olursanız ben çalısıyorum 790 lira net para geçiyor elime ve kendim kalıyorum ablam çalısmıyor ancak eşiyle yasıyor bana yardıma geliyor bunun yol parası vs en azından rahatlarız diye basvuru yaptık tekerklekli sandalyedeyim yüzde 65 raporum var bana yatalak olman lazım ve ablanın seninle aynı evde yasaması lazım gibi bilgiler verip cıkarttı odadadan biri yardımcı olursa cok sevinirim nasıl bi yol izlemeliyim

meğmurlar doğru bilgi vermişler evde bakım maaşı alabilmeniz için en az % 55 ve ağır özürlü ibaresi olması lazım raporunuzda bunların yanı sıra engelliye bakacak kişi engelli ile aynı evde ikamet etmesi şartı aranmakta ama şöyle birşey de olabilir engelliye başka bakacak kimsesi yok ise ve bakıcı olacak akrabasının evi çok yakında ve engellinni bakımını aksatmayacağını ilgili meğmurlara anlatabilir ise bu şekildede olabilir ama bu dediğim de çok zor gibi birşey meğmurların insiyaftlerine kalmış ama dediğim gibi bu şekilde evde bakım maaşı almanız çok zor

Üst Alt