Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka hastalıklarım da vardı, onlara bakılmayınca rapora itiraz ettim..?

anihta

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ewet ben heyete girdim yuzde yirmisekiz verildi fakat bel fıtıgı ve gözden şimdi rapoa itraz etmek zorunda kaldım ve başim ak
edileceşehirde yeniden heyete girdim çünkü benim şker felan bogazda nodül ve sayre diz kapagımda menisküs vardı ben zanettim muayne edilip öyle rapor yazılacak diye fakat neyin var tık tık dolduruyolar aaba şimdi inşşallah yüzde 40 olur cevap bekliyorum

ben sadece maaş baltmak istiyorum kimse işede almıyor gelir zaten sıfır ve yuzde 40 olursa raporum hemen maaş baglanıyormu. cevap veren olursa sevinirim

fiziksel tedavi 2 defa lomber diskopati operasyonu geçirmiş L5-s1 nöropatik agrı l3-4 ,l4-5diskopati.bilateral ayak plantar fleksiyonu -4-5 servikal diskopati elllerde uyuşma engeli saglık kurulu raporu sonucu servikal diskopati+solambliyopi---10+10+2+2+6 hesaplanmış ve bende şeker ve dizde menüsküs lombago siyatik eklenmedi itraz dan sonra tip 2 şeker ile yüzde 40 alırmıyım

acele cevap istıyorum arkadaşlar

Benim bir iki hastalığım yazilmadi

Üst Alt