Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka ilde alıncak sağlık raporu ve vergi İndirimi hakkında..?

GoXEl

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar Merhaba,

Ben normalde İstanbul'da yaşıyorum. Ordu'dan rapor almak istiyorum.
Bu aldığım rapor haliyle yeni tarihli olacak, bu Raporu İstanbul Vergi Dairesi kabul eder mi? birde bu rapora nerelerde kullanılacağı konusunda bir ibare eklememe gerek var mı? Örnek: Vergi İndirimi, H Sınıfı Ehliyet, vs gib.

Acil cevap verirseniz sevnirim.

Teşekkürler.

Başka ilden alınan raporun kabul edilmeyeceğine dair bir düzenleme yok. Dolayısıyla hangi ilden olursa olsun yetkili hastaneler'den alınmışsa, o rapor geçerli olur. Herhangi bir ibare olmasına gerek yok.

Ordu Devlet Hastanesinden Alınacak. Ve listede var. Bu Durumda o rapor geçerli olacak değil mi.

o zaman bir soru daha. Şimdi bu raporu bana elden verecekler. Ben raporu vergi dairesine verirken, raporla birlikte rontgen, tahlil gibi evrakları da verecekmiyim? yoksa sadece rapor mu veriliyor?

Elinizdeki tüm evrakları teslim edin. Yoksa eksik diye geri döner

çok teşekkür ederim Officer... Rontgen ve diğer evraklarıda vereceğim o zaman.

Bireysel Vergi İndirimi Başvurusu Hk.

Merhaba Arkadaşlar,

Yarın Ordu İlinden Ordu Devlet Hastanesinden Vergi İndirimi İçin Rapor Alacağım. Aslen İstanbuldayım ama Ordu'da Doktor Tanıdığım olduğu için doğru muayene ve doğru teşhislerin yapılması hususunda bana yardımcı olacak. Raporumu kısmetse aynı gün bana verecekler.

Ben raporumu alıp, istanbula döndükten sonra, direkt bağlı bulunduğum vergi dairesine gideyim mi? yoksa şirketim mi yönlendirsin bilemedim. Daha doğrusu yeni tarihli raporu aldıktan sonra yapacağım işlemler nelerdir? yardımcı olurmusunuz?

selamlar,

göksel

Hocam
http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html
Burdaki evrakları hazırlayıp vergi dairesine başvur

"Özürlü Hizmet Erbabı İçin:

Dilekçe (Ek-1),
3 Adet Fotoğraf (Sağlık Kurulu Raporunun aslı olanlardan 1 adet fotoğraf istenmektedir.)
Çalıştığı işyerinden alınacak hizmet erbabı olduğunu gösterir belge (Ek-4),
Nüfus cüzdanı aslı (Yetkili tarafından görüldükten sonra iade edilmek üzere)
"

bende evraklar açılmıyor. sorun burda.

Çok teşekkür ederim. Raporum (%33 + %33) olarak onaylandı ve %55 oranla çıktı. Raporda Vergi Dairesinden Sevk Olmadığı için Vergi İndirimi yazmıyor ama onun yerine 193 sayılı vergi maddesi yazıyor. Yarın İstanbula dönüyorum, Dilekçe ve Hizmet Belgesi ile başvurumu yapıyorum. Umarım Oranımı düşürmezler :(

Üst Alt