Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başka ilde yaşayıp, Bursa ve Balıkesir'i tercih edeceklerin ÖMSS puanları..?
Arkadaşlar bursa ve balıkesirli kardeşlerim herkes puanını ve ögrenim düzeyini yazarsa tercihte herkese faydası olur diye düşünüyorum.ben genel ozulu 76 bursa ve balıkesır tercıhım.
arkadaşım mezuniyetinide yazarsan daha ii olur..ben bursa lisans genel özürlü puan 79,74 sıralama 653..ilk tercihim bursa sonra bursaya komşu iller..Allah herkesin gönlüne göre versin..
Arkadaşım şöyle konuları açıpta forum kirliliği yaratmayın. Forumu biraz araştırın. Al sana 1200 kişinin tercih seçenekleri. Oradan bak nereye istiyorsan ne yapmak istiyorsan?
Arkadaşım ben İstanbulluyum. ben de Marmara Bölgesine yakın olan illeri tercih edeceğim. Tabi kadro nerelere çıkarsa orası ayrı bir muamma. Ama bil ki İstanbulda yaşayanlar önce İstanbulu sonra balıkesiri çanakkaleyi yalovayı bursayı kocaeliyi tercih edecekler. Çünkü İstanbula hem yakınlar hem de İstanbula haftasonları gidip gelmeler olabilir diye avantaj bu iller
o puanla bursa, balıkesir ve yazdığın şehirler zor. ki en çok sınava giren marmara bölgesinden bunu unutma? Önünde kaç kişi var ve kaç kişi o şehirleri yazacak hesapla. Bence mantıklı düşünüp öyle tercihleri yap tavsiye sana? Yoksa aldığın puana yazık olur..