Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka ilden engelli raporu alabilir miyiz?

sabribey18

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Arkadaşlar,

Bulunduğumuz ildeki hastane dışında farklı illerdeki devlet hastanelerinde engelli raporu alabilir miyiz konu hakkında bilgi alışverişinde bulunursak sevinirim.

Teşekkürler.

İkamet ettiğiniz yerden alıyorsunuz sadece ..

yanlış bilmiyorsam sağlık kurulu heyeti olan tüm hastanelerden il içi veya dışı farketmeden alabiliyoruz diye biliyorum yakın zamanda değişmedi ise

emin misiniz Esma hanım diğer illerden alamıyor muyuz?

Eminim bende yeni danıştım da ilçe devlet hastanesine dediki ikamet ettiğiniz yerden alabilirsiniz biz veremeyız dedı geçen hafta yada ıkametınızı buraya alın dedi

yakın bi arkadaşım ikameti ankarada ama gitti yozgattan rapor aldı bu sene

aynı şekilde istanbulda oturan fırat arkadaşım bitlise memleketine gitti ve gitmişken ordan rapor alayım dedi aldı ama yüzde 40 orasıda vermedi

istanbulda vermemişti bende bunlara istinaden söyledim

rapor alırken buraya bağlımı ikamet ediyorsun diye sorulmuyor

Benim kabul etmediler gidip en ıyısı hastaneye danışmak gerekli....sizin arkadasınız bu engellı başvurusunu belırlı aralıklarlamı yaptı ben zamanı var zannediyordum 6 ay falan tabı doktorla görüştüyse o ayrı ön görüşmede oluyorya

yıllar önce rapor almış ama yüzde 40 vermemişler ve kaç yıl geçti bilemeyeceğim bitlise gitti memleketi ve rapor almak için devlet hastanesine başvurdu

yakını vardı hastanede çalışan ama yine yüzde 40 alamadı kalça çıkığı ve kısalık 2014 içinde mayıs ayında

tam teşekküllü hakem heyeti olan tüm hastaneler veriyor.tam teşekkül demek altı doktorun genel cerrah,fizik tedavi,nüroloji,dahiliye,göz,kbb doktorunun olması şart

Başka ilden alırsınız sıkıntı çıkmıyor ben başka ilden aldım. Sadece o ilde adres olarak herhangi bir yeri göster yani akrabanın olduğu bir ili tercih et. Başvuru sırasında adres soruyorlar o zaman gerekli.

Başvurduğumuz yerden istenen oranı alamazsak tekrar başka bır hastaneye nekadar zaman sora başvurabılıyoruz bilginiz varmı arkadaşlar

Türkiye'nin istediğin hastanesinden alırsın no problem sadece baş vur

Ben daha yeni başvurdum engelli raporumu yenilemek için.Yaşadığım ilçenin ilinden almak istedim ama bana sadece yaşadığım ilçeye en yakın ilçenin hastanesinden almam gerektiği söylendi.Yaşadığım ilçede tam teşekküllü hastane yok.

selamlar, 182 aradığınızda kendi ilinizde randevu yoksa size enyakın ile randevu almanız için bilgi veriyor istediğiniz ilden alınabiliyor. Ben yalovadan aldım yanımda Bursalı arkadaş vardı Bursada yer yok yalova dan aldım demişti.

normal engelli raporu süresi dolacaklar ne yapacak bu gidişle hastaneler hasta almayacak gibi raporun süresini uzatırlar diyorlar uzatsalar daha kötü olmayacakmı yazın herkes yoğunluk yapcak başvuru için

yakın illerden kurul için randevu alın en garantisi

Üst Alt