Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka ilden rapor alamadım. Tekrar heyete girmek için ne yapmalıyım?

şerif4359

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben de tip 1 diyabetten kurula girdim bel fıtığı ile beraber 38 verdiler. başka ilde tekrar kurula almadılar. sadece bir kere kurula girebilirsin diyolar. bu raporu alma k için tekrar kurula giremiyor muyum

İl Sağlık Müdürlüğü'ne itiraz etmelisiniz ya da 6 ay gibi bir süre beklemelisiniz.

Muhtemelen Şekerden 30, bel fıtığından 12 verilmiştir oran size.
Bu durumda şekerden daha yüksek oran alabilmek için sonuçların nasıl olması gerektiğini ve durumunuzu karşılaştırabilirsiniz:
b- Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen, ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus:% 30
c- Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus:% 40

şekerden %30 bel fıtığından %8 verdiler. 45 gün sonra tekrar başkka hastaneye gittim . kafana göre heyete giremezsin . bunun süresi yok kanunların değişmesi gerekiyor dediler.o zaman ben altı ay bekleyip tekrar başvurayım. bilgileriniz için çoook teşekkür ederim.

Üst Alt