Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka ilden vergi indirim raporu alabilir miyim?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar vergi raporu için bulundugum ilin vergi dairesi farkli ile gönderirmi yani sivas degil de kayseri devlet hastanesine gönderirmi isteğimle..

sonbahar.44

Vergi indirim belgesi işyerinin bağlı olduğu defterdarlıktan alınmak zorunda.

sonbahar.44 vergi indirimi için heyet raporu almak için başka ile sevk alıp alamsywcagınımı soruyorsun tam olarak. Şayet engelli raporu için jayseriden al q gibi bir düşünceniz varsa pek tavsiye etmem kayseri puanlanadq daha katı.Yozgat da al anı tavsiye ederim.Orqdq yönetmelik ne ise onu uygularlar puanlama yaparken idi yokuşa sürmuyorlar yada hastalığı yok saymıyorlar diyim.

fenerliyizz erdal kardeşim şimdi ben emeklilik için vergi indirimi raporu almam gerek normal elimde raporum var yüzde 40 ama önceki rapor eski yani yeniden vergi raporu alirken durumumu kontrol ediyorlar heralde bu durumda yüzde 40 vereceklerini sanmıyorum once durumum iyiydi simdi baston yardimci ile işe gidip geliyorum desem yeri

sonbahar.44 elinde %40 raporun varsa kardeş vergi indirimi için hangi ilden müracaat edersen et. Raporlarınhepsi Ankaraya gönderiliyor orada vergi indirimi yazısı alıyorsun.kanunen rapor oranını midenin düsürmr yetkisi yoktur.Önceleti düşük gele biliyordu.Evrwklarda eksiklik yoksa puanlamada tekrar oranı düşürme söz konusu olamaz en fazla sürekli raporuna atıyorum 2 yıl 3 yıl süreli gele bilir.Almıs olduğun raporunu bulunduğun ilden gönder vergi indirimi yazısı icin

Fenerliyiz erdal kardeşim elimdeki raporu gönderdiogönderdiye önce ama poliklinik klinik bilgileri eksik dediler tekrar kontrol edilsin diye yazi geldi,yani diyeceğim ozaman durumum idare ederdi ama simdi gittikce kötüye gidiyor cok zorlanıyorum işe gitmekte,yani kendi başvurumla tekrar bi engellli raporu alsam açıklamalı onu göndersem ankaraya olur mu acaba

Üst Alt