Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka mahalleye taşınıyoruz. 2022 için adres değişikliğini nasıl bildirmeliyim?

SanalHayat

Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
9
slm arkadaşlar ben aynı ilçede başka bir mahleye taşınıyorum.2022.maaşı ve evde bakım maaşı alıyorum bunun için ne gibi bir yol izliyim evde bakım için biliyorum biraz ama 2022 için nereye baş vurıyım tşk

Muhtardan yeni bir ikamet belgesini de ekleyip şu dilekçeyi gönderin sgk'ya:

Sosyal Güvenlik Kurumu
Primsiz Ödemler Genel Müdürlüğü
Yaşlılar Sosyal Güvenlik Dairesi Başkanlığı'na
... / ... / 2012
Halen 2022 sayılı yasa kapsamında aylık almaktayım. Ekte yer alan belgede görüleceği üzere ikamet adresim değişmiştir.
Doğabilecek aksaklıkların önüne geçmek için bu yeni adresimin kayıt altına alınmasını ve konu hakkında tarafıma yazılı yanıt verilmesini arz ve talep ederim.

ad soyad
imza
tc kimlik numarası
adres
telefon

Dilekçenin gönderileceği adres:
Sosyal Güvenlik Kurumu, Primsiz Ödemler Genel Müdürlüğü, Tuna Cad. No:7 Kızılay - Ankara

Yukarıdaki dilekçeyi kendinize göre düzenleyip ilgili adrese yollayın.. adres değişikliği il içi olduğu için, bakıcı değişikliği ve kişi değişikliği yoksa bunlarıda dilekçenizde belirtin ki aylığınız kesilmeden almaya devam edebilesiniz..

Adres değişikliği gerekmiyor. (adnks sistemi) (Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi nüfus sayımı değil, devamlı yapılacak güncellemeler ile yaşatılan modern bir veritabanıdır. Eğer yeni taşındığınız yere kaydınızı aldıysanız adresiniz zaten burdan bilirler.

hangisini yapıyım şimdi anlamadım dilekçe vermem gerekiyormu yaoksa sadece kaydımı yeni adrese versem kendiliğindeni geçer bişey yapmam gerekiyormu

Üst Alt