Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka şehirdeki aile hekimine muayene olabilir miyim?

Pickle

Aktif Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
348
Başka şehirdeki aile hekimine muayene olabilir miyim?

3 aydan kısa süre kalacaksanız misafir sıfatıyla muayene olabilirsiniz.

Olursun diye biliyorum 1 kez olmuştum şahsen

bizim burdaki aile hekimine bir yakınımı götürmüştüm bakmadılar hatta antibiyotik de yazamam artık demişti

Aynı şehir içindeyse bakmak zorunda değil. Ama başka şehire gidilmişe bakılmalı. Aksi halde şikayet edilebilir.

Farklı şehirde bilmiyorum ama aynı şehirdeyken ilaç yazdırmak istiyordum ama aile hekimime randevu kalmamıştı. Ben de Şehir Hastanesi'nde ki aile hekimliğine gidip (neredeyse hiç sıra yok ve randevu gerekmiyor.) ilacımı yazdırmıştım. Kendi şehrinizde ya da başka şehirde aile hekimine ilaç yazdırılması gerekiyorsa hastanelerdeki aile hekimliği polikliniği de iyi bir alternatif olabilir.

Normalde orasının asıl amacı; hafta için mesai saatlerinde acildeki fazla rahatsızlığı olmayan bazı hastaları acildeki yükü azaltmak için oraya yollamaktır. Ama basit ya da raporlu ilaçları da yazabilirler.

Üst Alt