Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka şehre taşınırsam bakıcı değiştirebilirmiyim? Evde bakım ve 2022 maaşlarını...?

ayhan212

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
1
ben evde bakım ücreti aliyom sakatlik maaş alamiyom neden acaba annem beraber yasiyom oturdugumuz ev annemin üstüne bakurdan maaş var annemin 600tl :(

birde komsumun üstüne evde bakım baglata bilirmiyim baska şehir tasinmayı düşünüyom ailemden kimse yok o şehirde nasil alabilirim evde bakım ücreti ve sakatlık maaşi yada sadece evde bakim maaşi yukarda komsuda alabilir yazmiş ancıl arkadaşimiz öyleyse bende alabilirim sanirim

Komşun akraban olmadığı için bakıcın olamaz. Kimlerin bakıcı olabileceği şurada sayılmıştır:http://www.engelliler.biz/forum/evd...-olabilir-kimler-gelir-hesabina-dahildir.html

Annenin aylık geliri varmış. Oturdugunuz ev de kira değil. Bu durumda size ayırabileceği 100 TL yardım miktarı tesbit ederler. Dolayısıyla 2022 aylıgı alamazsınız.

Başka şehre niçin taşınmayı düşünüyorsunuz? Bir problem mi var aile ile vs?

nasil 100 tl anlamadım biraz daha ayrintili bilgivere bilirmisiniz annem dünya iyisidir özel sebepler tşkler ilginiz için

Üst Alt