Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başlık atarken dikkatli başlık atın

Konular
20
Reaksiyonlar
0
BUNE RAZALET SİTEYE YAKIŞMIYCAK KELİMELER KULLANILIYOR BİRDE
SİTENİN BAŞINA KONUYOR YOK GAZ ÇIKAR FALAN
SİTE AÇANLAR BİZ ENGELLİLERİ KULLANIYOR YAZSANIZ OLMUYORMU YADA DAHA DEYİŞİK KELİMER KULLANILABİLİRDİ DERHAL KALDIRIN BUÇİRKİN KELİMEYİ SİTEYE YAKIŞMIYOR

BİZE DE BAĞIŞ YAPIN!N'OOOOLUUURR!
10 bin sakat yavrucağın gazını alıcaz... Vallaaa! Önce 10 bin kolsuza kol protezi alıcaz. Sonra kola kavuşan o sakatlara bi atölye kurdurucaz. [SIZE=4]Orda[/SIZE] onlar 10 bin bacaksıza bacak protezi yapıcak. Sonra bacaklanan o 10 bin kişi [SIZE=4]oturucak[/SIZE], siz yardımsever insanların bağışlarıyla kavuştukları bacaklarına birer yavru sakat [SIZE=4]yatırıcak[/SIZE]; sonra kollanan 10 bin sakat gelicek, yine siz cennetlik insanların yardımlarıyla kavuştukları [SIZE=4]kol[/SIZE] protezlerini şöyle-şöyle yaparak 10 bin yavrucağın gazını [SIZE=4]çıkartıcaklar.
[/SIZE]Sonuç olarak 30 bin [SIZE=4]sakat[/SIZE] sizin yardımlarınızı bekliyor. N'oooooolur. Başınızın gözünüzün sadakası olur he, olmaz mı? Hadi amaaa. [SIZE=4]Bi sms de sen gönder.[/SIZE]
[SIZE=5]Sevabına. Hadiiii...
[/SIZE]Buraya tıklayarak bir gaz da siz çıkartabilirsiniz

Arkadasim konuyu anlayamamissin bu link`e girersen o basligin neden acildigini anlarsin. Kolay gelsinBezdik adımıza bağış toplanmasından. Özürlüler Vakfı ve benzerleri... [Tartışma] (
multipage.gif
1 2 3)

Tagı çeçe belki bu başlığı açıp okumamdan düşüncelerini yazmış ve bence çokta iyi yapmış çünkü bu siteye yeni ziyaret eden arkadaşlar direkt olarak böyle bir ilanla karşılaşınca eminim şok oluyordur çünkü ben şok oldum öylece kalakaldım ne biçim kelimeler yazılmış sanki dilenciller gibi nooluur sakat yavrucak bu ne biçim şey böyle merhametmi ediyosun alay mı ediyosun diye bağırası geliyor insanın.İlk bakışta sitenin ilanı gibi duruyor ve hiç hoş gözükmüyor.Birkere sakat kelimesi tüylerimi diken diken ediyor lütfen kullanılmasın gerçekten çok üzücü :(

Gaz'la gazın karıştırıldığını düşünüyorum.

Bu site bizler için çok önemli herkesin birbirine faydası var emek verenlerden Allah razı olsun özelliklede aynı tarz sorulara belki binlerce kez kimseyi incitmeden sanki ilk defa yanıtlıyomuş gibi sabırla cevap veren oturanboğa ve diğer arkadaşlara nasıl teşekkür etsek bilemiyorum,sağosunlar RAbbim razı olsun.Sorun rahatsız olmamız değil sadece siteyi yeni ziyaret edenler de aynı yanılgıya düşmesin bu sitenin ilanı değil herkesede ilanı tıklatamazsınız ki ben sadece sitenin ilanı gibi gözükmesin istiyorum annem bile gördüğünde çok üzüldü bende anlattım çünkü içeriğini biliyordum ya bilmeyenler inş anlaşılmışımdır saygılar..

çok çirkin ve utanç verici bir yardım isteme sloganı, bu gibi olayları görünce engelimden utanıyorum... çok yazık! Daha medeni bir şekilde başlık konulabilirdi...

çok çirkin ve utanç verici bir yardım isteme sloganı, bu gibi olayları görünce engelimden utanıyorum... çok yazık! Daha medeni bir şekilde başlık konulabilirdi...

hariçten gazel okumak bu oluyo:)

zahmet edip içeriği okusaydın eğer bunun yardım istemek değil yardım toplamak için engellileri aciz zavallı ve çaresiz gösterenleri eleştiren bir forum başlığı olduğunu anlardın

Bu başlık gerçekten gereksiz olmuş ama her musibetten de bir nasihat çıkarmak lazım.
Bizler buradan bir ders çıkaracak olursak forumda bir konuya başlık atarken konu içeriğine uygun doğru-dürüst başlıklar atmalı sırf çok okunsun diye caf caflı, konu içeriğiyle alaksız başlıklar atmamalıyız.
''İmdaatt ,yardım edin, '' tarzı başlıklar elbet rahatsız edici olabiliyor.

ben gazel okumam kitap okurum. ve bi kitabı okumadan önce kapağını yani adını okurum... çünkü adı kitabın içeriğini yansıtır. zahmet edip okumam için adam gibi başlık olması gerekmez mi?

ben hariçten gazel okumuyorum ama sen hariçten gazel yazabiliyorsun bravo sana... yazmaya devam et...

“Yardim edin” adi altinda “mizah” bolumunde bir konum var benim ve adi ustunde “mizah”diyoruz. ne bekliyordun LODOS DENIZCISI mizah bolumune gercekten sorunlarimi mi anlatacaktim? ustelik o basligi acarken cok okunsun diyede bir kaygim yoktu, tamamen arkadaslar arasinda eglenmekti amacim. Mizah bolumune giren konunun icerigini az cok tahmin eder. Onemli olan konuyu acacagin yerdir.

Zehirliyaprak;

Hadi sende itiraf et:) kitabi aldiginda on kisminda ismi dikkat ceker ama mutlaka arkasina bakariz kitabin icerigi,konusu nedir diye:)

“Yardim edin” adi altinda “mizah” bolumunde bir konum var benim ve adi ustunde “mizah”diyoruz. ne bekliyordun LODOS DENIZCISI mizah bolumune gercekten sorunlarimi mi anlatacaktim? ustelik o basligi acarken cok okunsun diyede bir kaygim yoktu, tamamen arkadaslar arasinda eglenmekti amacim. Mizah bolumune giren konunun icerigini az cok tahmin eder. Onemli olan konuyu acacagin yerdir.

Umut böyle düşünüp bu konuyu üstüne alınacağın aklımın ucundan geçmezdi ya. Helal olsun diyim. Bir kerem mizah bölümü ayrı bir dünya oraya istediğin şekilde başlık aç benim ve diğer arkadaşların bir sesi çıkmaz.O senin dağınıklığındır deyip geçeriz. Ama forum üyelerinin genelini ilgilendiren amacı sadece sorununa çözüm arayan kişilerin okuyabileceği bölümlere bu tarz başlık açmanın yanlış olduğunu anlattığımızı herkes anladı bir sen ters anlamışsın.
Asıl vurgulamak istediğimiz konuyu değişik yönlere çekerek art niyet aramışsın o kadar.

Lodosdenizcisi;

Arkadasim bu site`de az cok beni taniyan tanir. Kimseyle tartismaya girmeyecegimi bilen bilir.Ben bu gune kadar "imdaatt" basligi adi altinda bir konu acildigina sahit olmadim ama burasi sorunlara care arayan bir site mutlaka "yardim edin" diye bir baslik atilacaktir niye rahatsizlik verdigini anlamadim o yuzden uzerime alindim.Neyse konuyu kapatalim.Saygilar

ben gazel okumam kitap okurum. ve bi kitabı okumadan önce kapağını yani adını okurum... çünkü adı kitabın içeriğini yansıtır. zahmet edip okumam için adam gibi başlık olması gerekmez mi?

ben hariçten gazel okumuyorum ama sen hariçten gazel yazabiliyorsun bravo sana... yazmaya devam et...

rahmetli uğur mumcu nun çok güzel bir sözü vardır; bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz diye..

sen sadece bir kitabın başlığına bakarak o kitap hakkında fikir sahibi oluyosan ,kitabın içinde ne anlatıldığını bilebiliyorsan tebrik ederim seni.

buda ayrı bir yetenek olmalı:)

rahmetli uğur mumcu nun çok güzel bir sözü vardır; bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz diye..

Sen sadece bir kitabın başlığına bakarak o kitap hakkında fikir sahibi oluyosan ,kitabın içinde ne anlatıldığını bilebiliyorsan tebrik ederim seni.

Buda ayrı bir yetenek olmalı:)

taktınız bi kitaba o sadece bir örnek! Ayrıca bir kitap almak için kütüphaneye gittin. Bakıyorsun ve ilk etapta kitabın içini mi okuyorsun yoksa ilgi çeken başlıklı kitabı mı seçip içeriğine bakıyorsun. Sizler benim ne demek istediğimi ya anlıyorsunuz, ya da anlamak istemiyorsunuz. Işinize geldiği gibi anlıyorsunuz değil mi?
Bende yetenek çoook maşallah 10 parmağımda 10 marifet.

Allah sanada versin...

Üst Alt