Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başlıkların değiştirilmesi

Konular
12
Reaksiyonlar
0
siteye bi yazı yazıyoz bir daha baktığımızda yazımızla oynanmış buluyoruz yanlışta yazsak bırakın öyle kalsın niye düzeltiyorsunuz ilk önce siz özürlü muamelesi yapmayın ben 100 den fazla foruma üyeyim böyle hareketi yalnız burda gördüm

Kural belli:
1- içeriği en sade ve anlaşılır şekilde ifade eden başlık olmak zorunda.
2- içerik biçimsel olarak okunmayacak kadar karmaşık, sesli harflerin kullanılmadığı saçma sapan kısaltmalar bulunan, okunmayı zorlaştırıcı büyüklükte veya renklilikte font kullanılan mesajlar yöneticiler tarafından düzenlenir, birleştirilir, taşınır, gerekirse silinir.

Üye olduğunuz yüz sitede bunun yapılmıyor olması bizi ilgilendirmez. Bu siteye yazılan mesajların TAMAMI biçimsel olarak editoryal düzenlemeye tabidir. Yöneticilerin en önemli görevi de budur.

Konu Baslıkları

Sayın moderatorler ve site yoneticileri konu basliklarini acil ve gerekli olmadigi surece gelisi guzel kafamıza gore duzenlemeyelim lutfen!(Mumkun oldugunca konuyu acanin orjinal kelimeleriyle anlatilacak sekilde ayarlama yapılmalı bence)

Bu konun varligindan haberim yoktu sonradan bu bolume eklenmis mesajdir.Cevaplamayınız.

özellikle türkçeyi düzgün kullanma konusunda titiz davranılması iyi olur

kesinlikle düzeltilmeli ne o ya türkçemizi yutuyorsunuz o kısaltmalar anlamsız kelimeler cümleler yabancı kelimeler (ok bayy falan filan) saçma bence önce türkçemizi iyice öğrenelim sonra yabacılaşalım olurmu arkadaşlarım ve ben bu uygulamayı doğru ve yerinde buluyorum eğerki bir kural varsa sonuna kadar uygulanmalı

Selamlar. Konuların yerinin ve içeriğinin değiştirilmesi güzelde.... Şu yasaklanmalar da olmasa. Sakın yönetim eleştirdiğim anlaşılmasın. Kişi yasaklanmadan bizler üyeler bunun için neler yapmalıyız. Mesela O kişileri tanıyanlar aracılık yapabilir. Keşke şu sitenin tek derdi mesaj ve konu düzeltme olsaydı....

Üst Alt