Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başvuru tarihinden onaylanana kadar geçen süre ücretini nasıl alırım?

19390

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Vergi indirimi için başvurumu yaptım 4 ay sonra onaylandı ve iş yerime yazı geldi, ocakta da ilk kez farklı almış oldum maaşı. Aradan geçen 4 aylık sürenin ücretlerini sorduğumda onların yandığını falan söylediler lakayıt bir şekilde, tartışmamak adına konuşmayı çok uzatmadım ama hakkım ise arada geçen zamanın ücretini de almak istiyorum. Nereye ne şekilde başvurmalıyım?

kimi firmalar üzerine yatıyor fakat şöyle birşey var gelen belgelerde xxxx tarihinden itibaren vergi indirimine tabi tutulması gerekmektedir diye ibare ver bunu hatırlatınız

Ne kadar hatırlatsanızda evrak ellerine ulaştıktan sonra vergi indirmini baz alıyorlar , benim onu da unutmuşlardı 2 ay sonra başladılar. Ben hatırlattım....

Vizyon adlı arkadaşın söylediği gibi gelen evrak üzerinde başvuru tarihi açık şekilde belirtilmiş ve bu tarih itibariyle diye de yazılmış. Yarın evrakın bir örneğini de gidip alacağım her ihtimale karşı. Daha önce başına gelenlerden tecrübelerini aktarabilecek olursa çok iyi olur. Özellikle benim kurumum bunu gözardı etmeye devam ederse ne yapabileceğim ile ilgili veyahut ne yapamayacağım?

evet, tam olarak aradığım bilgiler o konulardaymış. ben de aramıştım aslında başlığı açmadan ama yeterince iyi bakamamışım demek ki.

çok teşekkürler...

Üst Alt