Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başvurum onaylandıktan sonra bir süre işe girdim-çıktım.O dönemin parasını ne olacak?

Veysi mutlu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
@Kalem

Merhaba hayırlı günler benim soruma cvp verirseniz çok memnun olurum kalem abla

soru ben yüzde 45 engelliyim engelli olarak engelli masına müracaatta bulundum

13.04.2017 tarihinde başvurunuz onaylanmış olup ilk ödeme haziranın 6.ve 10 arasıdır

fakat aradan 1 ay geçti SSK li ise başladım 84 gün SSK li çalıştım haziran ay maaşımı alamadim.

07.11 2017 tarihinde tekrar başvuru yaptım .23.11 2017 tarihi itibariyle maaş tabeliniz kabul edilmiş ödeme 2018 .10 martta PTT şubelerinden çekebilirsiniz

şimdi ben ne kadar ücret alacim ilk maaşımı cekecim 1 maaş üzerinden mi alacağım yoksa geriye dönük toplam marşlarını mi cvp için çok rica ediyorum

veysi mutlu arkadaş işe girmeden önçe engelli maaş alıyormuydun sonra işe girdikten sonra engelli maaşını dondurabiliyormsun yoksa bütün yeniden mi başlıyorsun engelli maaşı için

peki ben 3 yıldır engelli maaşı alıyorum sigortalı işe girsem engelli maaşımı dondurma hakkım var mı yoksa direk kesiyorlar mı

@Veysi mutlu nisan 2017'de 2022 aylığı için başvurmuşsunuz. aylığınız onaylanmış ama haziran ödeme döneminden önce sigortalı olduğunuz tespit edildiği için 2022 aylığınız feshedilmiş (aylığınız kesildiği için sonradan başvurdugunuzda başvurunuz yeni başvuru kabul edilecektir).

daha sonra sigortalı işten çıkmışsınız ve kasım 2017'de yeniden 2022 aylığna başvurmuşsunuz. aylığınız da onaylanmış. başvuru tarihiniz kasım olduğuna göre aylık başlangıç tarihiniz 1 aralık. size 1 Aralık'tan 1 Mart'a kadar birikmiş ödeme + mart dönem aylığı (mart,nisan,mayıs) olmak üzere toplam 6 aylık ödeme yapılacaktır.

ödeme gününüz 10 mart olamaz. ödemeler 5-9 mart tarihlerinde yapılıyor. doğum yılınızı yazarsanız ödeme gununuzu size söylerim.

rapor oranınız % 45
aylık başlangıç tarihiniz 1 Aralık (başvuru tarihini takip eden ilk aybaşı)

mart'ta size toplam 2373,40 TL ödeme yapılacak.

@SoN_sAvAşÇı 2022 aylığı alıyorken sigortalı işe girdiğiniz takdirde 2022 aylığınız fesh edilir. aylık dondurma diye bir şey yoktur. sigortalı işten çıktıktan sonra da yine 2022 aylığına başvurabilirsiniz. aylık kesildikten sonraki başvurular yeni başvuru sayılır.

SoN_sAvAşÇı

maaş dondurma diye bişi yok.kesilir.sigortalı işten çıktıgınızda şartlarınız tutarsa yenıden başvuru yaparsınız

Allah razı olsun melek abla cvp için

01.09.1980

Şimdi eşim geçen ay 26 sinde ŞARTLI EĞİTİM YARDIM ÜCRETİNİ ALDI AMA 3 AYLIK GERİYE DÖNÜK MAAŞLARI ALDI

@Veysi mutlu doğum yılının son rakamı "0" (1980) olduğuna göre ödeme günün 5 Mart 2018 Pazartesi.

5 Mart 2018 Pazartesi günü herhangi bir PTT şubesinden ödemeni çekebileceksin.

sonraki ödeme günün de 5 Haziran 2018 Salı günü.

Üst Alt