Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Batmayan Mayo kullanan var mı?

Aki

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar şu batmayan mayo ile fikri olan varmıdır? Deneyen var mıdır? Açıkçası almayoı düşünüyorum.

Batmayan Mayo Online Satış Sitesi

batmayan-mayo_bay1.jpg
erkek_uzun_kirmizi.gif

bayanbordo.jpg
batmayan-mayo_ercocuk_4.jpg

batmayan-mayo_kizcocuk1.jpg
tesetturbordo.jpg

Bu konuda kucuk bir tecrubemi paylasmak isterim. Kaza geçirdigimde daha minik bir cocuk iken kazadan sonraki ilk deniz tecrubem simit kolluk vs gibi denilen seyleri koluma geçirerek olmustu, haliyle cocuktuk cokta problem yoktu. Bir zaman sonra beni o suyun ustunde tutan seyler patladı ve o sıra yenisini edinemedigimizden ailemin yardımı ile girip cıkarım kolundan tutarım diyordum ki suya girmemle herseyin degistini farkettim, boyle bir seye ihtiyacım olmadanda yuzuyor ve hatta suyun icerisinde ayakta durabiliyordum. Demem o ki, rahatsızlıgınızla ilgili bilgi sahibi degilim ama su ozgurluk demektir, bu belki guzel bir alternatif olabilir ama oncelikle bagımsız bir sekilde (ilk olarak can guvenliginiz icin kontrollu tabiiki) girmenizi oneririm.

batmayan mayo

sayın aki ben batmayan mayoyu geçen yıl almıştım ve çok memnun kaldım tavsiye ederim hiç yüzme bilmememe rağmen batmayan mayo ile dubaları geçtiğimi söyleyebilirim ama sırt üstü sefasıda bir başka oluyor sakatlığıma gelince sağ diz altı amputasyonu sol ayakta parçalı kırık var o yüzden sol ayak üzerindede sekemiyorum iyi günler

teşekkürler otobock benim problemim polio 'çocuk felci' benim aklıma gövdem ayaklarımdan hafif olduğu için ters dönermiyim diye geliyor? kafam aşağıda ayaklarım yukarıda :)

sayın aki o zaman ilk yüzmeye başladığınızda batmayan mayo ile kolluk beraber kullanarak öğrenmeye çalışın daha sonra kollukları bırakırsınız bende öyle yapmıştım

Suda Batmayan Mayo

Arkadaşlar sizler için oldukça kullanışlı bir ürün diye düşünüyorum. Bu arada birde sorum var. OF li olupta yazın denize girmenin herhangi bir sakıncası varmıdır?

Batmayan Mayolar ile suda güven içinde yüzün.
Yüzmeyi bilenlerin bile çok daha uzun süre yorulmadan yüzmesini sağlayan batmayan mayolar, yeni yüzme öğrenenler için risksiz ve güven içinde yüzmeyi sağlıyor.
Boğulmamak için panik yapan insanlar, suda dik durmaya çalışarak suyun
içine daha çok batmaktadırlar. Batmayan mayo ile dik durmaya çalışan acemi yüzücüler mayonun içine gizlenmiş eklerle suda dik de durabilmektedir.
Yüzerken bacağa giren kramplar çok kötü neticelere sebep olabilmektedir. Batmayan mayo bu ihtimali ortadan kaldırmaktadır.
Bu mayolar sayesinde çocuklarınıza yüzmeyi rahat bir şekilde öğretebilirsiniz. Batmayan mayolar; yeni yüzme öğrenen, yüzmeyi iyi bilen ve bilmeyen herkes için.
HEDEF KİTLESİ:
1-YÜZME BİLENLER
2-YÜZME BİLMEYENLER
3-ENGELLİLER
4-FİZYO TERAPİ GÖRENLER

1- YÜZME BİLENLER
a- Batmayan mayo yüzmeye engel olmadığı gibi insanların su üstünde daha fazla kalıp kas hareketlerinin zorlanmadan yapılmasını sağlamaktadır. Böylece suyun insan vücudundaki faydası, bu uzun süre kalma esnasında artmaktadır.
b- Su üstünde daha az enerji ile daha çok zaman geçirme imkânı vermektedir.
c- Batmayan mayo yorulma anında su üstünde dinlenme imkânı sağlamaktadır.
d- Batmayan mayo deniz altını doyasıya izleme imkânı vermektedir.
e- Suda oluşacak olumsuz şartlarda (kramp, su çekmesi vb.) olaylarda korku ve paniği atmaya bir nevi can simidi görevini üstlenmektedir.

2- YÜZME BİLMEYENLER
a- Batmayan mayo suyla çok kısa zamanda arkadaş olmanızı sağlamaktadır.
b- Suda uzun süre kalmanın verdiği avantaj olarak rahat hareket etme olanağı vermektedir.
c- Batmayan mayo insanların su korkusunu yenmesine yardımcı olmaktadır.
d- Yüzme bilmeyen insanlara herhangi bir çaba göstermeden su üstünde kalabilme imkanı vermektedir.
e- İnsanlara suyun saymakla bitmeyen faydalarından yararlanma imkanı vermektedir.

3- ENGELLİLER
a- Hayatları boyunca yüzmeyi imkânsız zanneden engellilere yüzme imkânı vermektedir.
b- Rahatsızlıkları ile ilgili hareket kısıtlılığını ortadan kaldırmaktadır.

4- FİZYO TERAPİ GÖRENLER
a- Fiziksel ve romatizmal rahatsızlıkları olan kişilere su içerisinde kolay hareket etme imkânı sunarak tedavilerinde yardımcı olmaktadır.
b- Kireçlenme, eklem romatizması, bel fıtığı vb. hastalıklarla mücadele eden kişilerde tıbbi ve fiziksel destek vermektedir.
SU İTİCİ KUMAŞ ÖZELLİKLİ | ÜRÜN 100 TÜRK MALIDIR. NOT: SUDA YÜZMEK = YOLDA YÜRÜMEK

Batmayan Mayo Online Satış Sitesi

usta haşemamıdır bu ::)

valla bikere haşemaya kızdım şalvarla girdim denize hemde kemer de protesto ediyim dedim.. onlarda batmaz islanamz dedi.. hacivat gibi ortada kaldık:) aşlavarla girince nasıl oldusa kimsenin bakmadığı yüzümüze bir anda herkesin bakışını üstüme çektim bilmeyerek :)) valla birdaha kısmet olursa antalyaya mayo yerine full şalvarla gireçem :)

ben kullandım

arkadaşlar eğer yüzme bilmiyorsanız gerçekten çok güzel birşey hem daha rahat öğreniyorsunuz hemde en azından suda batmadan rahatlıukla durabiliyorsunuz ama yüzme biliyorsanız bence gerek yok ama denizde yüzecekseniz kesinlikle tavsiye ederim istediğiniz kadar açılın çünkü istdiğiniz kadar dinlenme şansına sahipsiniz ama şuda bir gerçek en azından su fobiniz olmaması gerekir

Merhabalar

arkadaşlar batmayan mayo ile yüzme bilmenize gerek yok gerekli olan sadece kilonuza göre bir batmayan mayo almak gerisi size kalmış kilonuza göre oldugundan omuzunuza kadar suya batarsınız yatmak istediğinzide de rahatlıkla ellerinizi başının arkasına koyup uzanabilrsiniz iç tarafından olan özel maddeler sayesinde ayakların üstte kafanızın altta kalma olayıda kalmıyor dengeliyici malzemeler wardır. Şimdiden hepinize iyi eğlenceler.
DOLFINUS | Batmayan Mayo
DOLFINUS | Batmayan Mayo
Batmayan Mayo - Dolfinus Sanal Maaza

1 ay önce aldım ağvada kullandım ürün gerçekten çok güzel hem bende nefes darlığı vardı hemde ileri gidince dönemiyordum en azından şimdi batmayan mayo ile bu sorunu çözdüm.hemde kramp girenler muhakkak kullanması gerekir

Üst Alt