Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bay-pass ameliyatı sonrası hangi oranda rapor alabilirim?

rengin27

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Herkese Meraba
Ben Rengin aranıza istanbuldan katılıyorum ve 2 kere baypass ameliyatı oldum kalbimdede pil var şuan çalışıyorum özel bir şirkette ama artık özürlü belgesi almak istiyorum ve doktorum bana verebilceini söylemişti geçirdiğim ameliyatlar yüzünden bana yardımcı olabilirmsiiniz nasıl alabilirim ne yapmam lazım hiç bir bilgim yok

Herkese sevgiler:cool:

Doktorunuz %40 ve üzerinde rapor alabileceğinizi düşünüyorsa bir sorun olmaz bence de*

Vergi indşirim hakkı elde etmek için defterdarlığa başvurun (http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html). Sizi hastaneye sevk ederler. Oradan alacağınız rapor %40 ve üzeri olursa, erken emeklilik hakkını da elde etmiş olursunuz.
Eğer doktorunuzun bulunduğu hastaneden rapor alırsanız (raporda vergi indiriminden yararlanabileceğinize dair ibare olsun mutlaka), o raporu defterdarlığın kabul etme olasılığı (kesin değil ama) çok yüksek. Başka hastaneyle/doktorla uğraşmak zor derseniz, böye bir yol da deneyebilirsiniz...

SSK'lı (4a) çalışansınız değil mi?
Emekliliğinize dair bilgi: http://www.engelliler.biz/forum/eme...i-olmadan-erken-emekli-olurlar-ali-tezel.html

* Sakatlık oranı cetveli'nde KARDİYOVASKÜLER SİSTEM'e dair bölümler:

kardiyovaskuler_sistem_00.png

kardiyovaskuler_sistem_01.png

kardiyovaskuler_sistem_02.png

kardiyovaskuler_sistem_03.png

kardiyovaskuler_sistem_04.png

kardiyovaskuler_sistem_05.png

kardiyovaskuler_sistem_06.png

teşekkürler
yani ilk iş kendi doktoruma gitmem lazım öylem, cerrahpaşa tıp fakültesinden alabilirmiyim raporu çunku o zaman bana sana çalışamaz raporu bile veririm demişti

doktorum salı gunu sabahtan gel dedi burdan sorun olmaz biz veririz dedi ama başka yerde sorun çıkabilir dedi bazen çıkıyor bazen çıkmıyor dedi başka yer derken ne demek istedi :(

ben sonuçta iki büyük ameliyat geçirdim
benim bir tane baypass ameliyatı olan arkadaşım vardı izmirde o bile almıştı

Cetvel belli aslında. Yani her yerde aynı oran verilmeli. Ama işte, öyle ceberrut doktorlar/kurulllar oluyor ki.. Doktor da bunu bildiği için...

Üst Alt