Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayi 10.04 kod ile araba alamazsınız, 10.02 yazdırın dedi!?

mecnunn

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Saglik raporunda ozel tertibatli arac kullanabilir yaziyor.raporda 5 6 tane kod var bunlardan birisi de 10.04 b engelli ehliyetimi de alip bayiye gittigimde 10.04 kodu ile alamazsiniz .tekrar heyete girip 10.02 ekletmeniz gerekir dediler.sizce boyle bisey olabilirmi

10.02 yazıyo benimkinde sanırım olması gereken ole 10.04 wites kolu icin otamatik icin 10.02 gerekli diye düşünüuorum

Sizde hangi kodlar var? Raporda durumunuza göre kod yazılıyor, durumunuz değişti mi, yeni kod eklensin?

10.04 Uyarlanmış vites kolu demek miş, yani manuel araç kullanabiliyorsunuz.

10.02 yazsa 10.04 ün silinmesi lazım ayrıca 78. Sadece otomatik vitesli araç kullanabilir kodununda eklenmesi lazım. Rapor isteğe göre verilmiyor maalesef.

Yani 10.04 kod ile otomatik vitesli arac kullanilabilirmi
Kodlar: 10.04
35.03
40.01
40.14
47

bayi benim ehliyetimi aldı son kullanma tarihlerini okudu ve size bu kodları yazmışlar dedi. Nasıl nasıl dedim onlarkod değil görmüyormusunuz ehliyetimi yeniletmem gereken tarih dediğimde ayy öylemi pardon dedi. Siz kendiniz sorun taşıtlar vergi dairesine

Rapor itirazi

Sag kolum engelli.Verilen rapora gore otomatik vitesli arac alamiyorum.(10.02 yok)ehliyetimi de cikarttim ama rapora itiraz etmek icin ne yapmam gerekir

ağ kol için tertibat veriyorlar sanıyorum emin değilim yanlış yönlendirmiş olmayayı ama otomatik vitesi sadece sol alt ekstremite de engeli olanlara veriyorlar diye biliyorum.

Sag kolum hic acilmiyor onun icin otomatik kullanabiliyorum sadece ama.manuel kullanabilir demisler

sağlık kurulu raporundamı ehliyet alırkenki kurulmu

Merhaba bendede 10.02 yazıyor ama sorun olmaması lazım siz hangi marka -model neredeki bayiden alaktınız

Ehliyet için Aydın heyet kurulu tarihi nedir?

Aydin il saglik mudurlugu heyet kurulu hangi tarihte toplaniyor bilen varmi

(0256) 213 50 00
mecnunn yukarıdaki telefonu araarsanız cevap verirler.

siz söylemediniz mi otomatik kullanabiliyorum diye

Soyledim ama yazmamislar.
Itiraz ettim aydindakine gitcrm artik

Rapor itirazi

Rapor itirazinda sadece heyete mi giriliyo yoksa bastan butun doktorlara gozukmek mi gerekiyo

Bütün doktorlara yeniden girip sonrasında heyete giriyorsunuz

yesilsy

Çikan sonuc farkli olursa hakem hastanede bir daha mi butun doktorlara gozukecegiz

Evet. Hastalığınızla ilgili doktorları dolaşacaksınız. Sıralama ilk rapora itiraz ederseniz sizi başka hastaneye yollarlar. Oran farklı olursa son kez hakem hastaneye yollarlar. Hakem hastane ne derse o. Her seferinde doktorları dolaşacaksınız

Rapor itirazi sonucu

Bana verilen 10.04 kodunu itirat ettigimde bir baska ile sevkettiler.oradan verilen sonuc 10.02 kod.ama bu seferde hakem heyeti olarak baska bi ile gonderulecekmis.acaba orasi bunlarda farkli bi sonuc cikarabilirmi

mecnunn

Bu konuda bir şey söylemek güç. Zira 10.04'ü veren de heyet, 10.02'yi veren de heyet, 3. değerlendirmeyi yapacak olan da heyet! Kafalar nasıl çalışıyor anlamak mümkün değil

10.04 ile otomatik de alırsınız manuel de bence boşa uğraşıyorsunuz

bizim de engelimiz sağ kol, kodlar
47,78
10,02
10,04
35,03

sağ kol için 10,04 şart diye biliyorum yani tertibat..

TeK50

merhaba, otomatik vitese nasıl bir tertibat yapıldı acaba resmini paylaşabilir misiniz

mhmtzytn Merhaba, vitese uzatma gibi bişey takıldı koltuğun altından sol tarafa geçiyor soldan değiştirebiliyorum

Üst Alt