Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayi işlemleri bitmedi diye ÖTV muafiyetli aracı henüz teslim etmedi!?

frknglbndlr

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
İyi günler arkadaşlar pazartesi günü ötv indirimli araç satın almak için bayiye gittik.Araçta anlaştık vs ondan sonra noterden raporun fotokopisi ve vekaletname verdik.Kaç gündür arac teslim edilmedi sordugumda iş bizden devlete geçti artık dedi bu ne demek oluyor yardımcı olabilirmisiniz.

raporunuz vergi dairesine verilmiştir. ötv muafiyetine uygun mu değil mi diye ankaraya sormuş olabilirler.

özelge talep ederlerse süreç çok uzayabilior. bence bayii ile konuşun vergi dairesinden bilgi almaya çalışsınlar.

o zaman bir sorun olmaz. %90 ve üstü ise sıkıntı olmaz. siz bayii yi sıkıştırın bence. normalde 1 günlük iş bu.

tamamdır teşekkür ediyorum ilginiz için

Ötv muafiyetli araç satın aldıktan sonra ankaraya vergi dairesine giden rapor kaç gün içinde onaylanır bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi 1 hafta oldu arabayı alamadık hala

Ötv Muafiyetli Araç ankara vergi dairesi

İyi akşamlar araç satın aldık ötv muafiyeti ile raporumuz ankaraya gittiğini söylediler.Bu ankarada ne yapılıyor acaba onaylanmama gibi bir durum varmıdır %100 engelli raporumuz var yardımcı olabilirmisiniz

Özelge talebi olabilir diyeceğim ama %100 rapora gerek yok ki, anlamadım.

geçen hafta pazartesi raporun aslı gibidir fotokopisini verdik 3 adet dün aradığımda yılbaşından dolayı bir yoğunluk olduğunu söylüyor bayi

Bence bayide hazır araç yoktur, raporu bahane ediyordur.

bayi aracın geldiğini otoparkta beklediğini söylüyor çektiricem demişti ptesi günü cumartesi günü sordum hala arabayı çektirmemiş satın alırkende araç geldiğini söylediler en geç cuma gününe kadar teslim ederiz demişlerdi.Bu haftada teslim etmezler ise paramı geri alabilirmiyim ben parayı peşin verdim onda hata yaptım galiba

Paranızı geri alabilir misiniz bilmem de anlattığınıza bakılırsa tahmin ettiğim gibi bayi sizi oyalıyor, ortada henüz araba falan yok.

Arkadaşım aracı teslim aldım mı bende 18 Aralık'tan beri bekliyorum

Üst Alt