Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayilerin ÖTV'siz alınabilecek araçları bayilere vermesi!?

Genzo06

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 aydır araç araştırması yapıyorum. Bayilerle görüşüyorum Hyundai, Honda, Nissan, Pejo gibi markaların bayileri araç yok deyip, gelse de çok az geliyor sıra gelmez gibi muhabbetler yapıyorlar. Baştan ötvsiz araç bakıyoruz dedikten sonra modları düşüyor ilgi ve alakaları azalıyor. Limite giren araçların hepsi sarı sitede aracılarda şu an limit artışından sonra önceden limite girmeyen araçlar bile güncellenmiş bayileri tekrar aradığımda kaporalar verildi deniyor( tucson 1.6 dizel prime) bununla nasıl mücadele vermek gerek ne düşünüyorsunuz bu konuda 250 bin TL gibi fazla fiyat vermeye mecbur bırakılıyoruz.

@Genzo06,

merhaba çok haklısınız araç çok sadece bayiler kendileri koydukları aksesuarları satmaya çalışıyorlar

Aylardir ben de arastirma yapiyorum. Su an arac var ama ocakda ne olur bilemeyiz diyorlar. İşini becerip alan nasil aliyor bilemedim. Kapora verdim ocakda aldim diyenleri biliyorum gecen yildan. Bayilere muafiyete giren arac sorunca nerede bombos tingir tangur arac varsa kakalamayi istiyorlar. Yil olmus 2025 deri koltuksuz arac eski tip el freni ve koskocaman sap gibi ortada vitesli premiumun p sinn nasip almamis arac mi kaldi.? 5 yil binilecek bu nuh zamanindan kalma araclara. Gaziler baski yapiyor dernekleri araciligi ile tüm gazilere sinirsiz limit olmasi icin aracini kendi kullanan engelliler icin neden skt dernekleri bir isin ucundan tutmuyorlar. Ebesinin seker raporuyla arac alanlar ve araci adiyamandan alip istanbulda kullanan torun torbaya limit olsun. Aracini kendisi kullanan engelliye limit olmamali. O zaman bayilere hadi oradan denilir insllh.

Üst Alt