Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayinin ÖTV'siz araç alımında vergi dairesi ile işlemleri halletme ve teslim süresi?

35efe35

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba;

2021 yılında ÖTV muafiyetli araç alımı yapan arkadaşlara sormak istiyorum..

Bayiye aldığınız aracın parasını ödedikten ne kadar süre sonra aracınızı teslim aldınız? Yani Bayinin Vergi dairesi işlemleri ile alakalı süresi ortalama ne kadar sürüyor? Bilgisi olanlardan cevap rica ediyorum.

Hani araç ellerinde, stoklarında var olduğu haliyle cevap verirseniz sevinirim, yoksa araç siparişi bekleme durumu söz konusu değil!!! Kastım sipariş edilen aracı bekleme süresi değil!!!!

Merhaba Tekirdağ dan aldım teslim süresi 1 hafta. Bir ayıda bulabiliyor muş.

Bu tamamen yaşadığın şehirle, aldığın bayinin iş potansiyeliyle, senin sicilde sorun çıkmamasıyla, aparat varsa montaj-onayla vs. alakalı bir durum.. geçen mart ayında aldım, pazartesi parayı yatırdım hemen proforma kesildi onu sigortacıma ilettim, yine o faturayla emniyete gidip plakayı ayırttım perşembe günü araç teslim edildi..

jonjon
araç alım sürecinizi en başından sonuna hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatır mısınız?hangi aracı aldınız?

Suret, jonjon, mina1323

Tekrar merhaba,
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, bahsettiğiniz gibi 1 hafta ile 1 ay arasında sürebilir diyorlar ve yine dediğiniz gibi aracı aldığınız şehirle de alakalı bir durum sanırım. Bakalım nasip kısmet ne kadar sürecek süreç... Ben İstanbul Avrupa yakasından bir araç alım süreci başlattım ama ne kadar süreceğini hala anlayabilmiş değilim.
Hayırlısıyla tamamlarsam eğer süreci de paylaşmış olurum dostum Suret

araç bayiye gelip tertibat takılıp vergi dairesinden işlemlerin bitmesi 2 gün sürdü 2020 mart ayında

Islemleri sonuclanan arkadadlar bilgi verebilir ki gecen cuma evraklari teslim ettik araci aldigimiz bayi vergiden onah bekliyoruz deyip duruyor arac izmirde raporumuz hataydan alindi 90 ustu engelellik durumu var ne kadar bekleriz sizce

Bu süreci nerden takip edebiliriz acaba? Bayiyi aramaktan bezdik maalesef bilgisi olan yardimci olursa cok sevinitm

mervenhr Suret mina1323
merhaba. 2022 ocak ayında araç almak üzere param hazır bir şekilde bayiye gittim. araç ellerinde vardı. sürücü olur raporunuza bakıyorlar ve engelli belgenize bakıyorlar. eğer şartları karşılıyorsanız size fiyat çıkartıyorlar. herşey okey denildikten sonra eğer aracınızda özel tertibat yok ise 1 ile 2 hafta içerisinde aracınızı bayiden teslim alırsınız. bana 2 hafta denilmişti fakat 1 haftada teslim etiler

Üst Alt