Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram ikramiyesi yattı mı?

Endereren

00:45 itibari ile hala yatmadı
Benim ikramiyeye el koydu galiba sgk :)

Ekleme: sabah 4 te yatmış

Son düzenleme:
Bizde de yok halen ikramiyeler

Son düzenleme:
bir aksilik olmasa şaşardım zaten benimde ikramiyem yok yatmamış.

Kurum tüm ikramiyeleri yolladı dostlar rahat olun bankalar bekletiyor. Ssk lıların akşam 5 e kadar banka hesaplara geçer. 4B 4C ödemeleri yarın.

[FONT=book antiqua]ikramiyeler arkadaşlar ayın 6 sı ile 7 sizinde tüm emeklilerin yatıcatır merak etmeyin .[/FONT]

Endereren

22 nisan da emekli müracatı yaptım bekiliyorum bakalım nezaman ödeme yapacaklar

CanMikailCan kardeş ben 28 nisan da başvurdum. bize emekli ikramiyesi ne zaman yatar .gerçi daha bişey yokki ortada.

henüz şu saate kadar bayram param yatmadı hesabıma heralde yarın yatacak , normalde sgk emeklileri 6 mayıs denildi ama yatan yok :(

merhaba arkadaşlar,

bayram ikramiyem yatmış ben internet bankacılığı kullandığımdan 28 nisanda birikmiş maaşımı almaya gittiğimde hesaplarım tanımlandı ve internet bankacılığım açılmış şifrelerim verilmişti 5002 li hesaplarımı internet bankacılığından görebiliyoum maaş hesabım ise 5003 lü hesap numaralı olanı tanımlamadıkları için şubeden yada maaş kartımla çekebilirmişim.. bu nedenle internet bankacılığından göremiyorumuşum.. syg,

Ziraat bankasının saçmalığı,internet bankacılığına tanımlayamıyorlar mı ,illa şubeye gitmekmi gerek,halkbankta aynen böyle

Ben finansbank ı seçtim,hem promosyon hemen yattı hem maaş 3 aydır aksamadan yatıyor

De-Kont

valla bende anlamadım annemde emekli ziraat bankasından alıyor. onun hesaplarında da baya zorluk yaşadık ne diyeyim.. :)

Üst Alt