Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram nedeniyle engellilere şehirler arası indirim kaldırılmış..?

ahk

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
iki gün önce Samsun bafra ya gitmek için Aydoğanlar otobüs firmasından,mecburen yer olmadığı için bilet aldım.Alırken engelli indirimi var mı diye sordum ve adamın ifadeleri bi anda değişti niye daha önce den söylemediğimi sordu sanırım yer yok diyecekti.Daha sonra dediki bayram nedeniye oluşan yoğunluk tan ötürü engelli indirimlerini kaldırdık.Böyle bir uygulama yapma hakkı olabileceğini sanmıyorum.Bu firmayı şikayet edebileceğimiz bir yer var mı?

Aydoğanlar otobüs firması harem yazanesi adem bey...

bu hal bayram geldı dıye kaldırılabılır bır hak degıl bence genelge ıle yururluge gırer veya kalkar ısıne geldıgı gıbı uygulamıs bence

indirimli bilet

[FONT=Verdana]1- Dilekçe (ör): [/FONT]
  • [FONT=Verdana]Ulaştırma Bakanlığı Kara Ulaştırma Genel Müdürlüğü'ne

... tarihinde, ... otobüs firması ile ...'dan ..'a seyahat etmek için otobüs bileti almak istedim. Yetkililer yer olduğunu söyledikten sonra, kendilerinden, engelli olduğum için (durumumu gösterir belgemi ibraz ederek) %30 indirim uygulanmasını talep ettim. Yasal olarak Karayolları Taşıma Yönetmeliğini hatırlattım.
    Ne var ki firma yetkilileri yönetmeliği umursamayarak indirimli bilet kesmeyeceklerini söylediler.

Adı geçen firmanın, yönetmeliği uygulamayarak beni mağdur etmesi karşısında yasal ve idari soruşturmanın yapılmasını ve ceza uygulanmasını arz ederim. [/FONT]
[FONT=Verdana]2- Sakatlık halini belgeleyecek Nüfus Cüzdanı, Özürlü Kimlik Kartı veya sağlık raporu fotokopisi

3- Eğer alınmışsa normal biletin fotokopisi.

bunları tamamladıktan sonra şu adrese/faksa/e-mail'e gönderin:[/FONT]

Üst Alt