Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayramdan önce evde bakım maaşları yatar mı?

Onu bilmiyorum bayrama kadar hesaplara aktarılacak diyo haberleede..engelliler 28.29 da alcakmış

Evet bayram dan önce ödeneceğini duydum bakan açıklama yapmış

NTV alt gecitte gecti ödemeler kurban bayramından önce ödenecekmiş evde bakım vede 2022 aylıkları

Evet ödenecek bakan açıkladı ama ne zaman ödenecek bilmiyorum

Kalem abla konu hakkında bilginiz varmı,ödeme Bayram öncesi olacak mı?

Arkadaşlar Evde bakımlarda bayramdan önce yatırılacak...ama tarih olarak hangi tarihte yatacak bu konu hakkında bilgisi olan varmı..

Yatan il varmı acaba hiç

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada yaşlı ve engelli vatandaşların evde bakım maaşlarının 23-29 Ağustos tarihinde ödeneceğini duyurdu.

Bir cok kişinin durumdan haberi olmadığını varsayarsak hangi illerin yatıp yatmadığı bilgisine geç ulaşırız.29 una kadar beklicezz :)

Pazartesi başlar salı güne kadar hepsi yatmış olur

Evet haberin Aslı doğru ama 10 günlük bayram tatiline girdiler Bütün banka galiba bankamatik kartı olanlar yaşadı.

o kartlan çekilebilir evde bakım maaşı

bakim maas

bakim maaslara da veriliyor duydunuzmu ntv haber alt yazida soyledi

yatan il varmı ?

Şuan hesaba baktım para yatmamamış olarak gözüküyor. (istanbul)

Son düzenleme:
mehmetcanyılmaz

Bir sürü ilin maaşları yattı olarak gözüküyor. Forumda bilgisi olanda konuşmuyor zaten 28-29 dediler ama bakalım bekliyoruz.

An itibariyle Gaziantep yatmistir.. iyi bayramlar..

İnternette istanbul yatti gozukuyor fakat hesabima yatmadi :)

Dedim ya bankamatik kartı Olan yaşadı bayram günü bile AVM de çeker

Üst Alt