Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bazen iki ayrı ruh taşıdığınızı düşünüyor musunuz?

aprentice

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
:roll: evet, ben bazen düşünüyorum, neden mi; çünkü öyle anlar oluyor ki, sabretmeyi unutup, isyanın eşiğine gelebiliyorum :( hani ateşe en yakın olan, daha doğrusu ateşi avuçlayan nasıl yanarsa, ben de bana en yakın olani, annemi, yakıyorum.
inanın bana bazen de oluyo ki her şeye rağmen pozitif olmaya çabalıyorum, öyle ki en yakınımdan kardeşimden bile aşağılanma duyduğumda, olsun o genç beni de kendisi gibi sanıyo diyorum, zorla da olsa :?: :!:
galiba ben sağlıklı düşünen bi engelli değilim :oops: bana katılan var mı?

iki değil bi çok ruhu taşıdığımı düşünüyorum ben :)

Sanırım burcumdan kaynaklanıyo bu da. Ama Bi İkizler olarak değişken yönümü seviyorum :wink:

Birde kavgaya tutuştular mı seyreyle gümbürtüyü.. Başkası ile konuşmaya bile gerek kalmıyor.. Beş ayrı kişiliğimle çok rakı içtim ben.. Ulan birisi şöyle uzun boylu sarı saçlı mavi gözlü değil ki... Hepsi pala bıyık...

roaccutane' Alıntı:
iki değil bi çok ruhu taşıdığımı düşünüyorum ben :)

Sanırım burcumdan kaynaklanıyo bu da. Ama Bi İkizler olarak değişken yönümü seviyorum :wink:

ben de bazen sevmiyorum bu değişen yönümü bir ikizler olarak...:)

efendim; soruya yanıt olarak şöyle bir söylemde bulunalım;
insanların bir çok maskesi vardır..ve bu maskeleri farklı zaman dilimlerinde kullanırlar..zamana ve kişiye bağlı olaraktan..bu nedenle kimse özündeki o kişi olamaz..çünkü kendini deşifre etmek kırılmasına yok olmasına yol açabilir inancındayım..kişi kendini kendine saklar her daim....

Değişken ve dengesiz yönlerini kişilerin,
burçlarına bağlamasına açıkçası kızıyorum.
içinizdeki hain düşünceleri susturamadığınız zamanlar
burcumun özelliği deyip sıyrılmak,ne kadar rahatlatıyor sizleri bilemem.
ikizler burcuyum diyen insanları ayrıca sözüm meclisten dışarı
(roac özel biri istisna );
yeterince içten bulmadığımı da söyleyebilirim bir genellemeyle.
renkli ruhlarım yok benim ,sakat kaldıktan sonra ruhumu öldürdüm.

ikinci bahar sana katılıyorm,dogru burc konusuna ben de inanmam :? ama merak ettim ruhun niye ölü :?: :?: bence asıl bedenimiz ölü ruhumuz yaşıyor bizlerin :roll:

Evet düşünüyorum, gündüz benimle olan ruhum gece dolaşmaya çıkıyor sanki ve bir başkasının gece dolaşmaya çıkan ruhu bir süre bedenimde dinleniyor, maksat kendi ruhuma çamur atmamak olsun, işte öyle bir şey.

Burcumun terazi olmasında dolayı tek ruhum var galiba :D :D :D

kesinlikle birden çok kişiliğimiz olduğuna inanıyorum. ama bu kendim için söylüyorum beni çok rahatsız ediyor. dış kişiliğim sakin insanları seven herşeye eyvallah diyen biri ama ya içim tüm olumsuzluklara yanlışlıklara iki yüzlülükler isyan eden hada bı yüzen dış kişiliğmle giç bir zaman anlaşamayan biri. sürekli kendi kendimle konuşup tartışıyor haliylede sonunda içine kapanık sürekli düşünen neredeyse bazen gülmeyi bile unuttuğum oluyor. ben gercekten cok rahatsızım. şöyle birgün içimden geldiği gibi konuşup içimden geldiği gibi davranabilsem belki rahatlarım ama insanların bana kırılması yanlış anlaşılmak bei ürkütüyor neden hep başkalarını kendimden fazla düşünüyomki anlayamadım gitti :roll:

:D:(
yani madalyon meselesi....hani madalyonların hep bir tersi vardır....:D
yani her insanın her anı birbirine tutmayabilir ne bilim canı sıkkındır yada içi içine sığmayacak derecede mutludur...yada sinirleneceği bişi olmuştur sinirlenmiştir ruh hallerine göre değişir duygular ama karakter değişmemesi gerekir fikirler sabit olmalı:D

Herkesin ruhu tektir. Ama huyları çok fazladır. Bunu ruhumuzla ilişkilendirmek bana göre pek doğru değil. İnsanların ruhu etkilendiği psikolojik oratamlara göre değişiklik gösterebilir. Bunun anlamı benim birden fazla ruhum var değildir. diye düşünüyorum...

İnsanların her zaman için yaşadığı olaylardan etkilenirler ve buna ifadelerimizle, hareketlerimizle gerekli şekilde seviç hüzün veya farklı olan duygularımızla belli ederiz. Bunu farklı bir ruhumuz değilde değişklik gösterebilen ruh halimiz olarak nitelendirnek daha doğru olur diye düşünüyorum....

benimde ruhum tek tabii ki :) kişilik bozukluğu olacak kadar ciddi boyutta olmasa da bazen kendimle, kendi düşüncelerimle çeliştiğim oluyor elbette. bir yanım çevremdekilerin aşk kadını aşkın yazarı dedikleri selen, bir yanım tuttuğunu koparan, başarılı, güçlü, ne istediğini iyi bilen güçlü selen. bazen duygusal konularda güçlü yanım ağır basıyor ortalık iyice karışıyor :D

hani bazen yoruluyorsunuz hayattan sessiz sakin olmak istiyorsunuz bu durumlarda beni göre herkes aynı cümleyi kullanıyor "yapma selen sen gördüğüm en güçlü kızsın yakışmıyor sana" ölür müsün öldürür müsün :eek:

Üst Alt