Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bazen işitme cihazıyla bile zor duyarken bazen de cihazsız bile duyuyorum

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Selamunaleyküm,
İki kulağmdada işitme kaybı var.ama enteresan bir durum va.bazen işitme cihazıyla bile zorluk çekerken bazen işitme cihazı olmadan sıkıntısız normal duyuyorum cihazısz günlerim geçiyor.rahtsızlığım otit media orta kulak iltihabı zarlar yok.
yeni bir cihaz aldım 1.000 tl'ye.interton SA80-D modelini.önceki cihazı starkey 400 desteny.
alırken bu cihazın kullandığım cihazdan çok üstün olduğunu anlattılar ama fark göremedim.sırunum şu televizyon izlerken özelliklr birden ses azalması oluyor ses ayarını sonuna daayıtorum yine tatmi etmiyor bazen is gümbür gümbür.sorum şu ki bu benim kulaktan mı cihazdan mı kaynaklanıyor.nasıl anlarım?bu arada cihazdan memnun değilim.cihazı adece televizyon izlerken takıyorum dışarda takmıyorum normal sorunsuz iletişim kuruyorum bahsettiğim ses azlaması olduunda cihazı çıkardığımdada aynı sesi alıyorum cihazı taktığımdada aynı ses oluyor yani fark yok.

a.selam,
yıllar önce show tv'de bir haber izlemiştim, bir adam boğaz köprüsünün sınır noktasından anadolu yakasına geçtiği zaman hiç duymuyordu, arkasında davul,zurna ne çalarsan çal ne kadar gürültü yaparsan yap duymuyordu, avrupa yakasına geçtiği zaman son derece rahat bir şekilde duyabiliyordu. doktora götürdüler adamı, psikolojik olduğunu söyledi doktor ve terapi ile düzeleceğini belirtti hastaya.

senin sorununda bu arkadaşa benzer sanırım, bazen duyuyorum bazen duymuyorum diyorsun ya o yüzden yukarıda örneği verdim :eek:
Kbb doktoruna danışarak psikolojik tedaviyi dene.

yok ya,benim tıb olarak rahatsızlığım var.işitme kaybım var.acaba dönemsel oalrak kulaktaki damarlarda büzelme açılmamaı oluyor.bir kulak kendi kenidne zar yapar mı?ve dğer sorularım.

Üst Alt