Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bazı branşlarda Kadro yoktu. 2016 sınavı için nereden branş kadrosu isteyebiliriz?

csharpci

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Merhaba
2014 EKPSS ve 2012 ÖMSS bazı branşlarda kadro yoktu. Benim mezun olduğum lisans bölümünden de kadro yoktu. Ben ortak branşta 4001 ile atandım. Eğer kadro verilseydi aldığım puanla kendi branşıma yerleşir ve 1.000 TL fazla maaş ile birlikte daha kariyerli bir memuriyet hayatım olurdu. 2016 EKPSS için kendi branşımla ilgili nereden nasıl kadro verilmesini isteyebilirim ? Benim durumumda olan diğer arkadaşlarla birlikte nereden nasıl kadro isteyebiliriz ?

Normal 657 1950 TL alıyor. Ama mühendis kadrosuna giren memurlar yaklaşık 3.000 TL alıyor. Yani maaşım daha yüksek ve daha kariyerli bir memur hayatım olurdu dedim :)
Branşımı niye soruyorsunuz esma hnm. Bu konunun cevabını bekleyen branşına kadro çıkmayan her adaya branş mı soracaksınız ? :)

Niye bukadar rahatsız oldunuz anlayamadım doğrusu benımde bransım var oyuzden ilgilendim başlığınızla ..branşınızı paylaşmanız size birsey kaybettirmezken banada kazandırmaz , ama bırının dıkkatını çekebılır okur bılgı edınır birbirinize faydanız olur diye düşünüp sordum platformda yuzlerce insan var ve bız bırbırımıze faydalı olmak derdindeyiz . İyi geceler

bu konunun cevabını bilen yok mu _? Devletin hangi kurumundan branşımıza kadro isteyebiliriz bir dahaki EKPSS sınavı için ?

csharpci;

branşın ile ilgili kurum-lardan istemelisin. Ayrıca DPB ye, "nitelikli kadro istiyorsunuz, işte niteliğim, kurumlardan branşımda kadro talep edin" diyebilirsin...

ben bu isteği Bimer den yaptım tercihler öncesi. Dedilerki nitelikler branşlar bir yıl önceden belirlenir. Ekim ayında mı Eylül ayında mı ne belirleniyormuş. Yani bu ayda önündeki bir yıl için branşlar belirleniyormuş ve kurumlardan ona göre kadro isteniyormuş. İşte bu Eylül mü Ekim ayında mı belirleyen kurum yine DPB mı ? Yani 2016 sınavı için 2015 Eylül Ekim aylarında DPB ğındanmı isteyeceğiz ?

evet gelecek yılın kadroları, bu yıl ekim ayı sonuna kadar DPB'ye bildiriyor... branşınız hangi kurumları ilgilendiriyorsa o kurumlara mail-ler atın, "ben bu branş mezunuyum, DPB'den nitelikli memur istiyorsunuz madem benim branşımda da kadro açın, eğitimini aldığım mesleği icraa etmek istiyorum" deyin. DPB'ye de, "madem nitelikli memur istiyorsunuz, benim branşımda da kadro açılmasını kurumlardan talep edin, eğitimini aldığım mesleği icraa etmek istiyorum" deyin....

bimer falan öylesine göz boyamak için

ok teşekkür ederim yardımcı olduğunuzdan dolayı.

Üst Alt