Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bazı kişiler beynimde konuşuyor ben gerçek sanıyorum

Limooon

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
3
Son bi konu açmak istedim hemde psikoloji bölümüne veda etmek istedim izninizle. Gerçekten bazı msjlarda Limooon hesabı çok saçmalamış kabul. Hatta bikaç tanesi aklıma gelip beni sinir bile etti. Yakında taşınıcam bulunduğum şehirden başka biyere. Artık ne yapmamam gerektiğini biliyodum ztn fazlasınıda öğrendim :) gerçekten niyetim kendimi öne çıkarmak değildi ama özür dilerm başka faktörlerde işin içine girince bazı msjlarda böyle bişey çıkmış ortaya. Çoğu kişiden zor durumdayım buna emin olabilirsiniz...

Konuya dönücek olursak çok önemli aslında... Yani halisinasyon değil. Göz yanılması da değil. Hepsini biliyorum. Ayığım gayet...

Ama mesela bi olay oluyo zannediyorum ki x kişisi mesela ajsdawsadwa dedi. Daha sonradan yazılara bi bakıyorum öyle bişey dememiş. Beynim tamamen kendisi uydurmuş. Çok ayık zannediyorum kendimi ama beynim bazı olayları kendisi tamamlıyor. Böyle olanlar varsa bilsinler gerçekten olmayan şeyleri uyduruyo beyin ve gerçek sanıyorum bikaç defa yaşadım bunu. Ama artık daha şüpheciyim bişey varsa emin olmaya çalışıyorum iyice kontrol ediyorum gözümü kulağımı...

Hepiniz kendinize iyi bakın hoşçakalın hakkınızı helal edin sizi hiç unutmıycam...

engin_1979

Tşk ederim sizede. Herkese iyi bi hayat diliyorum. Umudunuzu asla kaybetmeyin derim özellikle intihar konusunda. İmkansız hasta yoktur bunu bilin. Tabi düzelmekte bir okadar zordur. Ama genelde pskiyatri hastaları iyiye doğru gider ve zamanla kendisine güveni artabilir. Çünkü
gerçekler böyledir. Neden burdayız biz. Hatalar yapanlardan bahsediyorum özellikle. Her insanın hata yapma lüksü varken. Hata insanın saflığından kaynaklanabiliyoken.
Boynunu bükenin celladı çok oluyor. Boyun mu celladın önünde bükülür cellat mı boynu büküğe vurur bilmiyorum ama. Bi zaman sonra kendinize hak verdiğiniz zmn iyileşmenin gücünü görüceksiniz. Ben herkes adına konuşuyorum burda sadece kendim için değil. Ben yanlışlıkla kötü bişeyde yapabilirim. Ama buraya insanı getiren nedenleri ortaya koyduğumuz zaman daha iyi anlaşılır. Kimsenin mesela durduk yere bi hayvana işkence edip öldürdüğünü görmüyoruz. İşte bu kötülük mesela.
Ama toplumunda kabul etmediği insanında kendisine uyduramadığı şeyler olabiliyo. Emin olun kafaya takmaya hiçbişeyi deymez gerçekleri görende bi süre sonra üzülmez...
Yeni bir şehre gidip çalışıcam günlerimi geçiricem ,herşey için tekrar saolun...
Foruma bu üyelikle devam edemiyorum gerek yok yazdığım nedenlerden, yeni üyelik açıncada yazılardan belli oluyor. Yoksa fikir alışverişi yapmak güzel oluyodu ama olsun kısmet değilmiş...

Kendine iyi davran gerisi yalan kardeşim.

Limooon güle güle kankaaaaaaaaa sevıyom senı kendıne dıkkat ethelal olsun benden yana

o bahsettiğin şey bendede var kafamın içinde sürekli birileriyle konuşurum kavga ederim küfür ederim gülerim yeri gelir ağlarım...
sebebi nedir yada çaresi nedir dersen bende bilmiyorum....

Saolun arkadaşlar... Önemli konu olursa tekrar foruma giriş yapıyorum öbür türlü bazı msjlardan skıntı yaratıyo bana burası giremiyorum .
Konu yine bu arkadaşlar... Sahte anı olayı... beynimiz gerçekten bazı şeyleri büyütüyo değiştiriyo...

Tecrübe ile sabit bazı şeyleride ben ekleyebilirim. Ben bazı halisinasyonları unutamıyo ve onlardan korkuyodum ya. İşte onlar maddeninde benim beyniminde etkisiyle sahte anı olabilir diye çok ümitlendim. Hatta öyledir bile diyebiliyorum yüksek oranda. Stress seviyem bayağı azalıyo bu sahte anı sayesinde. Bunu nasıl mı farkettim. Sosyal medyadan birileriyle konuştum sanıyorum yazılara bi bakıyorum öyle dememiş farklı bişey yazmış . Her gördüğünüze dikkatli bakın derim. Psikozun bazı durumlarında sahte anı daha fazla yaşanır hertürlü buna inanıyorum , herzmn olmaz ama yerine göre olur.
Hayatımın kalitesi çokta artmadı arada yine başka paranoyalar seçiyorum kendime. Kafama takıyorum ama geçiyo genelde stres seviyem güzel bi seviyede. Herkese geçmiş olsun... Stress seviyemizi düşürüp yaşamaya devam...

Üst Alt