Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bazı sebeblerden 5 yıldır trafik sigortasından sakatlık tazminatı alamadım...?

yusuf alp

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Kaldırımda beklerken bir aracın bana çarpması nedeniyile %18 sakat kaldım
bazı nedenlerden dolayı 5 yıldır hakkım olan zorunlu trafik sigortası tazminatını alamadım
trafik kazsı tazminatını kısa yoldan ve hak kaybına uğramadan ( AVUKATLARA VE ÇANTACILARA(sigorta eksperleri)
hakkımı yedirmeden nasıl alabilirim
başından bu tür olaylar geçmiş olan arkadaşlar benimle deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
özelden yada buradan yardım edebilirmisiniz teşekkürler

Öncelikle geçmiş olsun ;
Hakkımızda çantacı demissiniz ama yinede yardımcı olalım çünkü bu sitede yardımcı olmak için yazıyorum,
Paramı alamadım diyorsunuz peki neden bunu açıklarsanız yardımcı oluruz

Ben 15 yaşında iken 2011'in aralık ayında kaldırımda İki aracın dört yollu şeritte birbirine çarpması sunucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldım
daha sonra bizi lider hasar denilen sigorta şirketi aradı sizin hak kaybınızı en iyi şekilde alıcaz sizi çeşitli hastanelere götürüp buralardan tedavi görmenizi sağlayıp topladığımız raporları epikrizleri kazaya aebeb olan araçların sigortalarına göndericez ve bununa benzer şeyler bunlarıbu sürecteki bütün masrafları tarafımızca biz karşılarız denildi sözleşmeyi inzalatdıktan sonra üç aydır bizi kimse aramadı
sonra tanıdığımız bir avukat ben sizin hem sigorta tazminatınızı hemde şahıslardan alacağım tazminatla ilgililenirim sigortacıların yaptığını sizde yaparsınız dedi ve biz sigorta şirketinden sözleşmemizi iptal ettik ardında hemen bu lider hasar denilen sigorta şirketi bize sözleşmeyi iptal ettiğimizden 10bin tl tazminat davası açtı
ve açarken bizim tazminatımızı aldığımızı
bize pay vermemek için sözleşmeyi bozduğumuzu idda etti
iddalarında haklı olmamaları için biz suçlu araçların sigortalrıntan tazminat almadık
ve aradan tam 4 yıl geçti sonuç olarak davayı biz kazandık
şimdi davamızın sonuçlandığına göre bana çarpan asli ve tali kusurlu araçların sigortalrından hak kaybına uğramadan nasıl para alırım
cevaplarız için teşekkürler

Anladığım kadarıyla lider hasarla olan davayı siz kazandınız.
Avukatınız sigorta şirketine başvuruda bulunmadımı ?
Size sigortadan alacağım tazminatla ilgilenirim demiş yanlış okumadıysam, hastaneden alacağınız sağlık kurulu raporuyla hakkınızı alabilirsiniz.Fakat sigorta şirketleri her zaman eksik ödeme yapıyor onu nerden bileceksiniz ?

Üst Alt