Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bebeğim doğduğunda ende bakım maaşı gelir hesabına dahil edilecek mi?

AntepLy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben dedemin adına evde bakım için sağlık raporu aldım % 84 ve ağır özürlü
gereken evrakları topluycam yalnız dedemin adına 20 dönüm tarla var benimde adıma ev tapusu var dedeme eşim bakıyor
şu an evde 3 kişiyiz ama inşallah 2 ay sonra bebeqimiz olcak 4 kişi olcaz ben asgari ücretle calısıyorum dedem emekli 1000 tl aylıgı var yani yoplam 1850 tl fln 3 e bölünürse kurtarmaz heralde ama 2 ay sonra çocugumla beraber 4 e mi bölünür

bi yardım ederseniz Teşekkürler..

şu an 3 kişiyken başvurursanız hanede kişi başına düşen aylık gelir 540,47 lirayı geçtiğinden talebiniz reddedilir. bebek doğduktan sonra ve nufusa kaydettirdikten sonra başvurun.
yalnız bu arada dedenizin 20 dönüm tarlası varmış. zıraat odasının bu tarlalar için belirlediği gelir de dikkate alınır. tarladan gelir elde etmeseniz bile. o yüzden şimdilik bir şey diyemem. tarlalar için ıraat odasının belirlediği geliri öğrenirseniz, aylık ortalamasını gelire dahil edip öyle hesap yapın. eger kişi başına düşen aylık gelir sınırı aşmzsa gelir açıısından uygun olursunuz.
sizin eve gelince. tapusu size ait evden kira alıyorsanız o da gelire dahil edilir.
unutmayın evde bakım aylıklarında her ne ad altında olursa olsun her türlü gelir dahil edilir hesaba. hayvanlar vs varsa onlar bile.

2aysonra baş vur ozaman 4 kişi olurunuz gelir miktari kurtarir şu an baş vurmayin

Üst Alt