İnsan bilmeyince başına geliyor maalesef. Şu andaki bilgiye ikizlerimin doğumu anında sahip olsaydım o hastyane personeline eşşek sudan gelinceye kadar dayak atardım. 7 aylık doğan ikzelrimi 2. katta bulunan doğumhaneden 11.kata yeşil bezlere sarılı olarak asansörle çıkardılar o günü hiç unutamıyorum çocuklardan birsi morarmıştı kuvözde gitseler belki oğlum, yavrum cp li olmayacaktı. Şu an 3.5 yaşında ikizinde bir problem yok, işin acı tarafı bazı şeyleri sonrada fark etmemiz oldu. Epilepsi tanısıyla diğer kardeşine uzun bir süre ismini unuttuğum yeşil reçete ile alınan bir ilaç içirdik, beyinsizler çocukları karıştırmışlar büyük bir ihtimalle, oğluma verilmesi gerekn ilacı maalesef kızımıza içirdik, Allah tarafından bir nöbet geçirmedi oğlum yada geçirdi biz fark etmedik. Şu anda yürüyemiyor, kalkamıyor ikizi sağlıklı ama çok şükür zekasında problem yok, sürünebiliyor, yerde dönebiliyor, konuşabiliyor, offfffffff.Aslında anlatacak çok şey var 2 yıldır tedvisine devam ediyoruz çok fazla bir gelişme kaydedemedik. Sorularınız olursa bildiklerimi seve seve cevbaplarım