Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bebek Arabamızı İhtiyacı olana vermek istiyoruz

ElifD

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
Yeğenimin çok az kullandığı Sunny Baby marka bebek arabasını ihtiyacı olan birine kargo ücretini ödemesi şartı
ile göndermek istiyoruz. Fotoğraflar sahibinden.com'dan alıntı yapılmıştır fakat ürün aynısıdır ve daha yeni durumdadır. Ayrıca burdaki fotoğraflarda iç minderleri çıkartılmış. Elyaf yumuşak alt ve sırt minderleri bulunmaktadır.
2321025104u4.jpg
2321025101b7.jpg
232102510dg6.jpg
232102510mnm.jpg
232102510gxk.jpg

Bebek Arabası Hakkında.

Birkaç hafta önce buradan kargo ücretini karşılaması karşılığında bir ilan yayınlamıştım. Forum üyelerinden Hüsnü ÇELİK'e kargonun gönderimini geçen pazartesi yaptım. Fakat kargo ücreti fazla geldiği için kargoyu almamış ve kargo şuan Ordu Fatsa şubesinde. Kargo ücreti 118 TL. Almak isterseniz ordu fatsa yurtiçi kargosundan alabilirsiniz. İlgili konu linki ve fotoğrafları aşağıdadır. Bebek arabası çok yenidir ve sadece 4 / 6 ay kullanılmıştır.

http://www.engelliler.biz/forum/uru...rabamizi-ihtiyaci-olana-vermek-istiyoruz.html

Fotograflar linkteki konuda mevcuttur. Fotograflar internetten alınmıştır ve birebir modeldir, daha yeni ve temizdir.

Hüsnü ÇELİK Bey'e ise tek sözüm Allahınızdan bulun.

ElifD

bir iyilik yapacaksanız beddua etmeyin kimseye insanlık hali yoktur cebinde parası ne var sen öde kargo parasını böyle sinirlenip beddua etme hemde iyi dualar al..iyi degil beddua dönüp dolaşıp sana gelir

Merhaba,

Gerçekten çok güzel bir düşünce.
Ve bence bebek arabaları zaten çok pahalıyken ücretsiz almak ve sadece kargo ücreti 118tl'yi ödemek çok iyi.
Bebek arabası da temize benziyor.

Başka alabilecek arkadaş varsa alır inşallah.
Aynı ilde olan birine elden de verilebilirdi, ihtiyacı olana ulaşır umarım.
Ve ihtiyacı olan biri çıkmazsa benimle irtibata geçin lütfen.
Orduda tanıdıklarım var illa ki bir ihtiyaç sahibi çıkar sanırım
Yardımcı olmaya çalışırım.

emre1611
Bu sekilde bir uslupla bunu belirtse kabul. Benim kargo sirketi beni aradiginda haberim oluyor bundan. Ve ben ona dondugumdeki uslubu hic hos degildi.

@berkemeteatasoy
Kesinlikle beddua etmiyorum etmem de. Herseye ragmen canı sagolsun fakat benim bu durumu kargo sirketinden uyarmak icin aradiklarinda ogrenmem hos olmadi.

Üst Alt